|
|
||||
|
||||
![]()
ΘΟΔΩΡΗ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑΤΟ ΤΕΛΙΟ ΑΥΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ.ΟΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΧΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ ΕΤΣΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ.ΕΤΣΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ,ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΒΡΑΒΕΙΟ.3.ΟΟΟ.ΟΟΟ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο Τεο μάστορα του θαλασσινού!!! Φαίνεται ότι έχεις κάνει πολύωρες κουβέντες με το βράχο!!!!!!
|
||||
|
||||
![]()
Πραγματι πανεμορφο αποτελεσμα Θοδωρη!Ομορφα χρωματα,πεντακαθαρο ενυδρειο και ομορφα ζωα!Μου αρεσει πολυ!Συγχαρητηρια.Εξαιτιας εσου και του team σου ,λιγοστευουν οι μποσταναδες γυρω μας.
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Οι μποστανάδες Νίκο δεν λιγοστεύουν,άλλωστε και το Reef φυτεμένο είναι χε χε όχι με φυτά αλλά κοραλάκια.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καμια νεα φωτο...?
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ομορφο μπραβο!!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Και σε μεγαλη αναλυση αν γινετε
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Θοδωρή συγχαρητήρια και απο εμένα. (τον ποιο αρχάριο απο όλους)
Τρομερό αποτέλεσμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Το μόνο που σκέφτομαι είναι πότε θα έρθει αυτή η ώρα να μπορέσω και εγώ να έχω ένα παρόμοιο αποτέλεσμα. Ερώτηση καθαρά αρχάριου: Πόσο κοστήσανε περίπου όλες οι αγορές μέχρι να παρουσιαστεί αυτό το αποτέλεσμα και πόσα δείνεις για συντήρηση το μήνα ; Σίγουρα πολλά, αλλά θα ήθελα αν μπορείς να μου λύσης την απορία. Ευχαριστώ προκαταβολικά.....
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
νεος fan των guppys | naupaktos84 | Ζωοτόκα | 7 | 16-09-07 16:58 |
gavros reef !! | γαυρος | Reef | 59 | 13-06-05 22:21 |
.. Reef .. | χοχλακας φωτης | Reef | 18 | 17-02-05 14:01 |
Reef | ANEMOS | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 1 | 25-04-04 19:55 |