|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας Παρουσιάσεις ενυδρείων Ασίας, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
δεν υπαρχει ουτε μια περιπτωση στο εκατομυριο να φταιει το υποστρωμα που λιωνουν ειναι ευκολο φυτο που αμα εχει αμμο κατω φουλαρει τρελα! εγω σε malawi με λιγο φωτισμο και τιποτα απο υποστρωματα δεν προλαβαινα να κοβω runners δωστους λιγο χρονο! μηπως εχουν κοπει σε μηκος τα φυλλα τους και γιαυτο λιωνουν?δηλαδη εχουν κλαδευτει σα να ηταν stem plant? ακομα αμα βαλεις υποστρωμα με την αμμο θα υποφερεις καθως οποτε ξεριζωνεις κατι θα γινονται ολα χαλια και γρηγορα μπορει να γινουν ολα ενα αν δεν εισαι προσεκτικος! με ταμπλετες απο κατω και που και που υγρα λισπασματα θα εισαι υπερ οκ ειδικα με τον φωτισμο των νεων juwel !
|
||||
|
||||
![]()
Μόλις τελείωσα την αλλαγή!!!
Εβγαλα την άμμο και εβαλα υπόστρωμα και ξανα στήσιμο Παρολο που έγιναν όλα με ένα χέρι είναι μούρλια!!!! |
|
||||
|
||||
![]()
καλο κουραγιο αμμο με υποστρωμα προσεχε μη γινει μπαχαλο συντομα φευγει υποστρωμα και εχεις αλγες μετα!
|
||||
|
||||
![]()
Χθές μπήκαν και 8 puntius Titteya. Σύνολο πλέον 4 Τιγράκια (Θα γίνουν 10-12) και 8 puntius Titteya. Η επόμενη προσθήκη θα είναι μάλλον 3-4 SAE ή το ζευγάρι Gourami...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Στροφή στο βιοτοπικό! | JONNY | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 10 | 24-11-07 21:05 |
Συμβουλές για ενυδρείο 100L Νότιας Αμερικής | Alucard | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 17-09-07 12:12 |
Βιοτοπικά Ενυδρεία | pani | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 12 | 07-08-07 17:06 |
Βιοτοπικά ενυδρεία. | safi | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 02-07-07 16:54 |
Βιοτοπικό Αμαζονίου | geo_hal | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 4 | 15-03-07 11:23 |