|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλως την Καβαλα.Αφου εισαι ο πρωτος Καβαλιωτης μπορεις καλλιστα να ενημερωσεις και τους υπολοιπους.Απλα να δωσουν ενα παρων εδω ωστε να ξερουμε ποσοι ειμαστε στο περιπου.Τωρα για την επομενη συναντηση θα κανονιστει απο αυτο εδω το post οποτε να εχετε το νου σας.
|
|
||||
|
||||
![]()
αντε και η καβαλα που αργησε αλλα ηρθε....καλως τον στο κλιμακιο ανατολικης μακεδονιας και θρακης...παιδια κατα πως φαινεται σε λιγο θα κανουμε και κλιμακια κατα γειτονια!!
(κι εγω ακομη φυτευω...!!!)
|
||||
|
||||
![]()
κ εγω περασα παρα πολυ ωραια, περιμενω φωτο ε.
![]() και ευχαριστω τον Πανο για την ανουμπια! δεν φυτεψα ακομη, αυριο, ειμαι στην δουλεια τωρα... αντε την αλλη φορα να ερθουν ολοι...
|
||||
|
||||
![]()
Sorry παιδια που δεν μπορεσα να ερθω αλλα γυρισα σημερα πρωι απο Λονδινο και ηρθα και ψιλοαρρωστος!
Next time θα ειμαι εκει! |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο σας παιδιά που συνονιστήκατε και οργανώσατε συνάντηση! Εύχομαι να συνεχίσετε και φυσικά περιμένουμε φωτογραφικό ρεπορτάζ!
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ηταν να μην παρουμε φορα τωρα που πηραμε ποιος μας πιανει. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ας ελπίσουμε την επόμενη φορά να έρθουμε όλοι
![]() Παιδιά πέρασα ειλικρινά ωραία και χάρηκα που τα είπαμε ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Εάν δεν αλλάξει κάτι για Τρίτη είμαι μέσα.Υπόψην το βράδυ έχει και μπάλα...
|
||||
|
||||
![]()
τριτη καφεδακι ρετσινουλα ταβερνουλα
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ΟΚ για Τρίτη,μόνο πείτε μου ώρα και που για να ξέρω .Αν κανείς έχει τίποτε γαρίδες για πούλημα red cherry ας τις φέρει.
|
|
||||
|
||||
![]()
σταυρο εντλερς εαν θελεις δωρο κ κλαδεματα πες μου
|
|
||||
|
||||
![]()
Ψάρια έχω δεν θέλω ευχαριστω για την προσφορα και απο φυτά ψάχνω συγκεκριμένα πράγματα που θα τα πούμε απο κοντα ,αλλά φέρε οτι έχεις απο φυτά και ας τα πάρει κάποιος άλλος.
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συναντήσεις Δυτικής Κρήτης | imichal | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 156 | 22-05-12 16:15 |
Τακτικές Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. Αττικής | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 97 | 14-10-06 01:53 |