|
Γαρίδες του γένους Caridina Amano, Sulawesi, CRS, Tiger, Bee, Green, Red nose κλπ |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
σου το ειπα κι απο κοντα και εξακολουθω να επιμενω στη γνωμη μου ( παντα ημουν ξεροκεφαλος)....δεν ειναι αμανο αυτες...(δεν ειναι και οι πιο καθαρες φωτο αλλα διακρινω διαφορες στις δαγκανες και στην αποχρωση ...και οταν οι δικες μου αμανο ειχαν αυγα ηταν σκουρα κι οχι λευκα)
αμανο ειναι αυτες....δεν εχουν τις μακριες δαγκανες...ειναι πιο διαφανες και με βουλες (γραμμουλες τα θηλυκα) απο τις "θαμπες" τις δικες σου...ακομη και οι γωνιες του σωματος μου φαινονται διαφορετικες....εχω δει τις δικες σου σε μαγαζι αν και δε ξερω πως τις λενε...κατα μερικους μοιαζουν αλλα δεν ειναι ιδιες..(για μενα δε μοιαζουν καθολου)
|
||||
|
||||
![]()
Και εγω πιστευω οτι δεν ειναι ΑΜΑΝΟ .
Το σωμα τους ειναι διαφορετικο. Το εψαξα λιγο ακομα , πρεπει να ειναι Ghost, Glass Shrimp Paleomonetes sp. Δες εδω : www.shrimpfanatics.com
|
||||
|
||||
![]()
βρηκα επιτελους και μια φωτο απο αμανο με αυγα...η κοιλια θα φαινεται σκουρη οπως βλεπεις ...δεν θα φαινονται τοσο "λαμπερα" τα αυγα...οπως στη δικια σου
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εχω και εγω ΑΜΑΝΟ , δεν εχουν τη καμπουρα οπως του φιλου μας .
|
||||
|
||||
![]()
Οποτε Τασο εχεις ελπιδες να δεις μικρα γαριδακια στο ενυδρειο σου.ΑΝ αυτες που εχεις τελικα γεννανε σε ενυδρειο.
|
|
||||
|
||||
![]()
αν ειναι Ghost, Glass Shrimp πρεπει το θηλικο να το
μεταφερεις σε αλλο ενυδρειο . Δεν αναφερει ομως κατι για αλμυρο νερο οπως στις ΑΜΑΝΟ.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θέματα σχετικά με αναπαραγωγή red cherry | Dimi | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 222 | 11-01-15 19:41 |
Θέματα σχετικά με στήσιμο ΅΅γαριδάδικου΅΅ | Chris82 | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 64 | 30-11-14 12:58 |
Θέματα σχετικά με C.R.S.: Προβλήματα / συνθήκες | el.stel | Γαρίδες του γένους Caridina | 61 | 17-03-13 02:12 |
Θέματα σχετικά με τη θερμοκρασία | Apollwnas | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 78 | 19-01-13 18:54 |
Θέματα σχετικά με τροφές για γαρίδες | lucy | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 72 | 26-10-12 08:01 |