|
|
|||
|
|||
![]()
Χμμμ... Με προβληματισατε τωρα...
Μηπως γι αυτο μου ειπε να μην τον ταϊσω 2-3 μερες? Για να μη λερωσει το νερο? Παντως ηδη δειχνει καποια σημαδια βελτιωσης... Συνεχιζει να κολυμπαει "νευρικα" αλλα τουλαχιστον κολυμπαει! Δεν ειναι ολη τη μερα ακουνητος στο βυθο! Ισως να μην το αφησω 7 μερες αλλα τις μισες? Εχω λεκανη... στη λεκανη μπορει να μπει χωρις βοτσαλακια κατω κλπ? Παιζει ρολο το χρωμα της? Συγχωρεστε με για τις τοσο απλοϊκες εερωτησεις αλλα ειμαι παντελως ασχετη! Φωτογραφια θα τον βγαλω τ'απογευμα που θα παω σπιτι! Σας ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον σας ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Mέχρι να έρθει το νέο σου ενυδρείο εγώ θα έβαζα το ψάρι μέσα σε μια λεκάνη ή κουβά (καθαρό από απορρυπαντικά και χημικά) και θα πρόσθετα ενυδρειακό αλάτι 3γρ ανά λίτρο νερού και θα το άφηνα εκεί.
Αρκεί ο "χώρος" που θα το εξασφάλιζα να ήταν πάνω από 10-15 λίτρα. |
|
|||
|
|||
![]()
Ναι αλλα το φαρμακο του? Δεν πρεπει να μεινει στο φαρμακο εστω λιγες μερες?
|
|
||||
|
||||
![]()
Tο Ιck θεραπεύεται και μόνο με αλατάκι
http://www.tsamisaquarium.gr/Selides...ultifiliis.htm |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν εχει τετοια στιγματα ο Χαριλαος Γιωργο μου!
Απλα "τιναζεται" ή παει προς τα πισω με νευρικοτητα οταν κολυμπαει και καθεται ατελειωτες ωρες στο βυθο ακουνητος. Μερικα λεπια μονο ειναι λιγο ανασηκωμενα (με μεγεθυντικο φακο τον κοιταξα για να καταλαβω) και του λειπουν νομιζω κανα 2 που ουτε φωτογραφια αν τον βγαλω δεν θα φενονται. Ουφ πολυ δυσκολο ειναι ολο αυτο... Τρομερο αγχος με εχει πιασει... |
|
||||
|
||||
![]()
To αλάτι βοηθά σε αρκετές παθήσεις, χωρίς να είναι πανάκεια. Η προσωρινή λύση του μεγάλου δοχείου που πρότεινε ο Γιώργος είναι καλή, μέχρι να αποκτήσεις ενυδρείο που είναι η μόνη οριστική λύση.
|
|||
|
|||
![]()
Τι να πω βρε παιδια... Μ'αυτο που περναω αυτες τις μερες εχω αρχισει να αναθεωρω σχετικα με την αποκτηση ενυδρειου... Εχω πολυ μεγαλη ευαισθησια με τα ζωντανα γενικοτερα και πριν μερικους μηνες πεθανε ο σκυλακος μου, γεγονος που ακομα δεν εχω ξεπερασει...
Ερχομαι στη δουλεια κι ολο σκεφτομαι "θα ζει ο Χαριλαος αμα γυρισω σπιτι?" Φανταστειτε να ειχα και περισσοτερους "Χαριλαους"... Δεν ξερω... Πολυ ψυχοφθορα διαδικασια...
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ερωτηση για χρυσοψαρο | stef23 | Χρυσόψαρα | 1 | 25-10-07 07:40 |
αποριες και περιεργα πραγματα με tunze 7074/2 | Μικρος | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 22-10-07 23:08 |
ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΖΩΥΦΙΑ | bill | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 15-07-07 14:30 |
περιεργα σημαδια πετρες-τζαμια | steady | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 26-01-07 23:55 |
Κοκκινίλα. | andreasp | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 4 | 09-12-05 17:32 |