|
Σαλιγκάρια ...και άλλα μαλάκια γλυκού νερού. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
βεβαιωσου πρωτου τα κρατησεις ομως οτι θες να εχεις σε 10-15 καμια 200αρια μικρα apple snail στο ενυδρειο σου!
που δεν θα αργησουν να μεγαλωσουν...
|
||||
|
||||
![]()
Όλο και κάπιος θα τα θέλει βρε Κώστα μας!!!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
οτι θα τα θελει θα τα θελει ποιος τα μεγαλωνει ειναι το θεμα
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εχμ βρήκα και τρίτο μεγάλο τσαμπί στην άκρη στο γυαλί κάτω απο τις λάμπες και σχεδόν δίπλα στο άλλο που είναι στο πλαινό τζάμι.
Τα ακούμπησα με το χέρι και είδα πως είναι σκληρά το τσαμπί και στα 3, άρχισα να τα ψεκάζω για να διατηρήσω κάποια υγρασία στον χώρο που είναι Απο την στιγμή που γεννηθούν και βγούν απο το τσαμπί είναι αυτόνομα όπως διάβασα, φυσικά κάποια θα γίνουν μεζεδάκι απο τα ψάρια αλλά σίγουρα θα επιβιώσουν αρκετά. Σκέφτηκα και αν είναι εφικτό/σωστό να βάλω κάτι απο κάτω απο τα τσαμπιά π.χ μια γεννήστρα οπότε όταν ξεμυτήσουν να πέσουν εκεί μέσα και απο εκεί να τα μεταφέρω σε κάποιο άλλο ενυδρείο έως ότου μεγαλώσουν λίγο, και φυσικά μετά θα πέσει μοίρασμα για όποιον θέλει.
-= Μάκης =- -= Καλαμαριά =- -= Θεσσαλονίκη =- Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Maax : 05-03-08 στις 13:59 |
|
||||
|
||||
![]()
Είναι πάρα πολλά τα 3 τσαμπιά για να τα κρατήσεις όλα.
Καλύτερα να αρκεστείς στο 1, τα άλλα 2 βγάλτα. |
|
||||
|
||||
![]()
συμπατριωτακη αν θελεις μου δινεις και εμενα 3-4 που δεν εχω καθολου και εχω και πολλη αλγη
|
||||
|
||||
![]()
Πόσες φορές γεννάνε τα σαλιγκάρια? εχω φτάσει στο πέμπτο τσαμπί !!!!!
Απο 2 τσαμπιά έχουν βγει τα σαλιγκαράκια Παράθεση:
Αν θέλει και κανείς άλλος σφυράει, το μέγεθος τους είναι 2-3 χιλ. περίπου απο το πρώτο τσαμπί, το δεύτερο έσκασε χτες το βράδυ και είναι λίγο ποιό μικρά απο κεφάλι καρφίτσας
|
||||
|
||||
![]()
να σου ζησουν!!! βρισκομαι θεσσαλονικη αυτες τις μερες....θα μπορουσα να εχω κι εγω μερικα σαλιγκαρακια??
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αpple snail γεννητούρια! | melli | Σαλιγκάρια | 12 | 19-01-08 16:39 |
Apple snail | dimitrisgiannoulakis | Σαλιγκάρια | 3 | 29-01-07 18:18 |
Apple snail | qstavrosq | Σαλιγκάρια | 11 | 29-06-06 23:35 |
Apple Snail - Zebra Snail - Τριχοειδής Μαύρη ¶λγη | PascM | Σαλιγκάρια | 5 | 26-02-06 12:54 |