|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ομορφο...θα γινει κουκλι μολις αναπτυχθουν τα φυτα..
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αιπαισαι πολλι τρυψυμω αι μακι???ουται οιχνος αλγεις δαιν βλαιπο.βαλλαι καναινα μωνωμαχω μαισα και θα δης που θα γουσταροις και ασ τους κατειγωροις τωρα
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αχ παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια...τελικά αποφάσισα να το κάνω βιοτοπικό ριο καλαμαριά και να ρίξω μέσα γύρω στα 20 red belly και 2-3 καρχαρίες και καμιά τσιπούρα. τι λέτε...δεν ταιριάζουν όλα αυτά
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Συγνώμη ξέχασες για το δεκάμετρο χταπόδι του ατλαντικού που σου είπα να βάλεις; ![]() ![]() ![]() Αχ ξέχασα! είναι γλυκού νερου!!!! ![]() ![]() Λοιπόν, κομμένη η πλάκα! Είναι πανέμορφοοοοο!!!!!! Ανυπομονώ να έρθει η ώρα μου και εμένα να βάλω τα φυτάκια μου!!!! Σε "ζηλεύω"!!!!!!!
|
||||
|
||||
![]()
Έχει δίκιο ο ιπτάμενος φύλακας μας, με την πλάκα δεν γράψαμε και τι πραγματικά νοιώθουμε για το ενυδρειο.
Λοιπόν είναι ένα στολίδι, στο ξεκίνημα του βέβαια, αλλά δείχνει ότι σιγά σιγά που θα μεγαλώσουν τα φυτάκια, θα γίνει κουκλί. ΥΓ οι πέτρες σου μου αρέσουν πολύ. |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίος ο λαχανόκηπος (πλάκα κάνω)
![]() ![]() ![]() Έχει μέλλον ακόμη αλλά πιστεύω ότι μόλις πιάσουν για τα καλά τα φυτά θα γίνει πολύ όμορφο.... μου αρέσει πολύ το σημείο με τις πέτρες και το τενελους δεξια.... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
100 l φυτεμένο | Teo1 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 21 | 03-01-11 15:49 |
Φυτεμένο Discus | skippergr | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 13 | 14-11-07 15:14 |
Φυτεμένο / Δίσκοι | jcalvs | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 9 | 29-06-07 15:02 |
Αλλαγή σε φυτεμένο!!! | ΝΙΚΟΣ ΓΕΡΟΦΩΚΑΣ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 15 | 13-03-07 15:00 |