|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Από την άλλη το substrat pro με τον καιρό ψιλοχαλάει.
|
|||
|
|||
![]()
τα χαλαω στα μπουζουκια για αυτο
![]() πιανει καλη βιολογια αλλα το substrat πιανει πολυ περισοτερη σωστα; οταν λες χαλαει εννοεις το τριψιμο που κανει; |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι για το τρίψιμο μιλάω! Και ΙΜΟ διαφωνώ οτι το substrat πιάνει καλύτερη και περισσότερη βιολογία από το σφουγγάρι, για μένα το σφουγγάρι είναι πολύ καλύτερο.
|
|||
|
|||
![]()
τι να σου πω;
δεν εχω τροπο να το μετρησω, ετσι μου ειπαν ετσι λεω... και εγω, οπως ολοι μας αλλωστε φερεφωνα ειμαστε σε οτι ανακοινωνουν οι εταιριες απο την στιγμη που κανεις δεν μπορει να κανει μετρησεις... |
|
||||
|
||||
![]()
δε μπορεις να κανεις μετρησεις αποικιων βακτηριδιων...αλλα βλεπεις στην πραξη...χρησιμοποιεις μακαρονι...χρησιμοποιεις και σφουγγαρι και απο τις μετρησεις σου καταλαβαινεις ποια βιολογια κανει καλυτερη δουλεια...αυτο βεβαια προυποθετει χρονο...αλλα δε πιστευω οτι εδω μεσα κυκλοφορουν και πολλα φερεφωνα...εδω καταθετουν ολοι τις εμπειριες τους στην πραξη...για να μην αναφερθω καν στο DIY που ειναι μαχαιρια στις εταιριες!!!
σορυ που πλευρισα το θεμα αλλα το "φερεφωνα ειμαστε" αδικει πολλους εδω μεσα που κανουν θαυμασια δουλεια...και φυσικα δε μιλαω για μενα... φιλικα!!!
|
|||
|
|||
![]()
μαλλον παρεξηγησες την λεξη φερεφωνα η ισως επρεπε να βαλω καποια αλλη αν αυτη ειναι αρνητικης σημασιας...
εννοω οτι ποιος εχει παρει δυο πανομοιοτυπα ενυδρεια τα εχει στρωσει με τον ιδιος τροπο εβαλες τα ιδια φυτα τα ιδια ψαρια ιδιο ταισμα για να συγκρινει μετρησεις; δεν εχω υποψην μου καποιον οταν διαλεγουμε βιολογικο υλικο (σφουγγαρι, substrat, siporax κα) τελικα κοιταμε τι γραφει το κουτι απο εξω χωρις να ξερουμε πραγματικα τι ισχυει τελικα |
|
||||
|
||||
![]()
δε χρειαζονται 2 ενυδρεια...μπορεις στο ενυδρειο σου να μην αλλαξεις του ρυθμους της ρουτινας σου...να κρατησεις πληθυσμους φυτων ψαριων ιδιους..ρυθμοι αλλαγων και ταισματος επισης τα ιδια και απλα να αλλαξεις ΜΟΝΟ τα υλικα στο φιλτρο...θα καταλαβεις τη διαφορα σε λιγο καιρο...αν υπαρχει...
δεν θα το εκανα..αλλα αν καποιος καιγεται να μαθει..θα το κανει κι αυτο!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Koινωνικό 120lt | kill_bill | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 5 | 18-01-08 00:47 |
nano reef 120lt γνώμες! | glefas | Nano Reef | 8 | 15-11-07 15:32 |
Παρουσίαση κοινωνικού φυτεμένου 120lt | giannisg | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 40 | 12-11-07 00:16 |
120lt arxarios me enydreia | victor_bundy | Χρυσόψαρα | 25 | 13-07-07 12:29 |
3 λάμπες σε 120lt. πολλές? | Strahos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 16 | 02-03-06 01:07 |