|
|
||||
|
||||
![]()
Μην το πάρεις.Άν είναι αυτό με τις μαύρες γωνίες που σχιματίζουν τρίγωνο στα αυτιά μην το πάρεις.Πριν από κανά τρίμηνο το ίδιο το είχε 650ευρώ.Είναι πολύ καιρό εκεί κλαι κάτι μάλλον θα έχει.Εκτός και άν θες να κάνεις και κανένα ψυχικό.
|
||||
|
||||
![]()
μαλλον κατι δεν καταλαβες καλα.
απο ιδιωτη το πηρα, ο οποιος το ειχε παρει απο το pet boom. επι την ευκαιρια να πω οτι το εχω εδω και 20 μερες. ειναι ζωηρο, παιχνιδιαρικο, πανεξυπνο και μαθαινει γρηγορα. φαινεται υγιεστατο(δεν εχω παρατηρησει κατι ουτε εγω ουτε και η κτηνιατρος που το πηγαμε) και γενικα αν εξαιρεσω μερικες στιγμες απελπισιας τις πρωτες μερες μεχρι να μπει στο κλιμα, δεν εχω μετανιωσει που το πηρα. |
|
||||
|
||||
![]()
Εμένα φοβάται μέχρι και τον κουμπαρά.Αφοδεύει στο σαλόνι{πρέπει να του αρέσει το χαλί} και είναι σε εγρύγωρση.Οταν δεν κοιμάται βέβαια.Σε όλα τα westie α αυτιά τους στις άκρες γίνονται μαύρα σαν του ιντεφίξ;
------------------------- Τώρα να δείτε που κάποιοι θείοι μου πείραν το ίδιο 12 ημέρες πιο μικρό αλλά πιο μεγαλόσωμο και βαρύ.Ο δικός μου αν και μικρότερος τον έχει στρώσει στο κυνήγι.
το 120 λιτρό μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Σπύρος Μ : 23-02-08 στις 15:11 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|