|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
εμενα προσωπικα μ αρεσει ετσι οπως ειναι.ξεφευγει απο τα συνηθισμενα που η πλατη ειναι ολο πετρες.και το φοντο πισω κριμα να το κρυψεις εδεσε πολυ καλα με ολο το aquqscaping.πιστευω πως και αλλες κιχλιδες να βαλεις δεν θα εχεις προβλημα.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
σε ευχαριστω για την απαντηση σου.... κι εμενα μου αρεσει απλα το σκεφτομαι επιδη αν βρω κατι κιχλιδες που θελω θα τις βαλω.... βραχια οντως εχει πολλα, αλλα ρωταω να παρω την γνωμη σας οπως κανω παντα.... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εμενα μου αρεσει παρα πολυ και στο εχω ξαναπει......
![]() Προσωπικα δεν θα μου αρεσαν αλλες πετρες. Μου αρεσουν αυτα τα βουναλακια που εχουν γινει..... Βεβαια αυτα ειναι γουστα.... Τωρα για να βάλεις και αλλες κιχλιδες νομιζω οτι δεν υπαρχει προβλημα αλλά καλύτερα να μιλησουν και πιο "ειδικοι".... Παντως οτι και να κανεις πιστευω οτι θα εχεις ενα πολύ καλο αποτελεσμα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αν και δεν ειμαι γνωστης τουλαχιστον απο οπτικο αποτελεσμα μου αρεσει πολυ ετσι οπως το εχεις.
|
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα!!!!
σας ευχαριστω πολυ που με βοηθατε... εχετε δικιο και πραγματικα μου αρεσει κι εμενα το αποτελεσμα πολυ, απλα το σκεφτομαι μονο και μονο για περισσοτερες κρυψωνες... αλλα μαλλον δεν εχω προβλημα.... και πραγματικα οταν θελουν να κρυφτουν οι κιχλιδες μου εξαφανιζονται ολες, χωρις να βλεπεις καμια.... αρα μαλλον εχει πολλες κρυψωνες... και παλι σας ευχαριστω!!! ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Δεν χαλαμε ποτε πετυχημενες συνταγες
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα σας!!!
εχεις δικιο... λαθος σκεψη!!! ![]() ![]() θα μεινει οπως ειναι κι ελπιζω τωρα να βρω και τις κιχλιδες που θελω... ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μετα απο σκεψη..κατεληξα!(περιπου..) | jkaram | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 6 | 02-03-07 23:34 |
Παρατολμη Σκεψη? | Tolis | Malawi | 1 | 23-12-02 22:29 |