|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Βρε μπουρμπουληθράκο δεν διαβάσες τι λέει ο Αντώνης ή τα υπόλοιπα posts ?
ΔΕΝ είναι νέο είδος αλλά τυχαία ανάμιξη από διάφορα ψάρια. ¶μα βάλεις και εσύ στο ενυδρείο σου μερικά διαφορετικά ψάρια (χρωματικά) θα εμφανιστούν ψάρια με διάφορα χρώματα σε τυχαία διάταξη. Στο κάνω quote να το προσέξεις |
|
||||
|
||||
![]()
Αν ερθεις στα Γιαννιτσα θα σε παω εγω σε εκεινο το μαγαζι.
|
|||
|
|||
![]()
Sorry είχα διαβάσει μόνο την πρώτη σελίδα. Έχω όμως μια απορία σχετικά με το συγκεκριμένο είδος. οκ ,έχουμε ψάξει πολλά άρθρα σχετικά με τα endlers όπως και πολλοί (και η κοπέλα μου είναι πωρωμένη ) και έχουμε βρει endlers όπως αυτά της photo τα όποια παρουσιάζονται σαν το κανονικό είδος πιασμένα από την άγρια φύση.
Υπάρχει και θηλυκό σε αυτό το είδος ‘η είναι μόνο τα αρσενικά που βγαίνουν έτσι? Γιατί μάλλον έχουμε μια παρόμοια. ( θα ανεβάσω photo) |
|
||||
|
||||
![]()
Όπως και στα κοινά guppies, μόνο τα αρσενικά έχουν έντονα χρώματα.
|
|
|||
|
|||
![]()
Βρε παιδια αν κανω λαθος ζητω ταπεινα συγνωμη,αλλα παρακολουθω το θεμα εδω και καιρο και πρεπει να σας αναφερω οτι πριν καποιους μηνες ειχα δει στο Water Inn καποια ζωοτοκα τα οποια ημουν σχεδον σιγουρος οτι επροκειτο για endlers... Τωρα ομως με βαλατε σε σκεψεις γιατι δεν ηξερα την διαφορα στο γονοποδιο.Αν ομως ηταν οντως εισαγωγη? Λεω εγω τωρα...
|
|
||||
|
||||
![]()
Κατά πάσα πιθανότητα έχεις δίκιο, έμαθα ότι και άλλα μαγαζιά στην Αθήνα είχαν φέρει Endler's.
Θα πρέπει να ψάξουν στην Αθήνα όσοι ενδιαφέρονται. |
|
|||
|
|||
![]()
Τα ψαρια τα ειχα δει αρχες Οκτωβριου αν θυμαμαι καλα και ηταν καμια 20αρια. Αυτο που μου ειχε κανει εντυπωση ηταν η ομοιομορφια τους στα μεταλλικα χρωματα και στο σχημα της ουρας. Μια ομοιομορφια που δυσκολα θα ειχαν αν ηταν Guppies.Αυτο για το γονοποδιο δεν το γνωριζα και δεν μπορω να επιβεβαιωσω .Tο ενστικτο μου ομως λεει οτι σιγουρα ηταν αυτα που ψαχνετε και μαλλον τα αγορασαν τιποτα ασχετοι που προφανως δεν γνωριζουν την σπανιοτητα τους.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ειδος αλγης | tak660x | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 16 | 22-10-07 13:40 |
μονο ενα ειδος? | Dimi | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 14 | 15-10-07 15:25 |
ΕΙΔΟΣ ΡΙΖΑΣ | nikolas87 | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 22-03-07 17:54 |
Ποιο ειδος mbuna; | panos73 | Malawi | 3 | 16-08-06 13:14 |
Ειδος άλγης;; | leonm | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 19 | 08-06-06 18:34 |