|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Είδες που τελικά θα πάμε μαζί για πέτρες!!!! ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Xxa0xa0xa0xa0xax0ax0ax0ax0ax0axa0a!!!!!!!Σε πάω πολύ ρε Μητσάρα...
![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------- Georgetax: Γιώργο (υποθέτω) οι πέτρες ακουμπάνε απευθείας στο τζάμι της πλάτης??? Αν όχι τι υλικό έχεις βάλει ?????? Ευχαριστώ... ![]()
Be always HAPPY... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη biothanasis : 19-02-08 στις 21:34 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
ναι τις είχα πίσω στην πλάτη αλλά φυσικά με πολύ μεγάλη προσοχή γιατί δεν θέλει και πολύ να γίνει το κακό.
Μήτσο πάρε τον φίλο και ελάτε έχω εδώ κάτι "ΧΩΡΆΦΙΑ" όλα τα λεφτά ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Γειά σε όλους...
Αυτό είναι το καινούριο στήσιμο... Πώς σας φαίνεται? ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
E μα !!!
Αυτο σου ζηταγαμε ! Αφου το εχεις ρε παιδι μου γιατι δε μας το δειχνεις! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ενταξει ειναι,μπραβο Θαναση αντε βαλε ψαρακια να το γουστάρουμε....
|
|
||||
|
||||
![]()
Τελειο, πολυ ωραιο. Συγχαρητηρια...
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
TANGANYIKA | octania246 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 27 | 13-04-08 17:42 |
TANGANYIKA | Z_X | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 7 | 15-10-07 19:54 |
TANGANYIKA | Z_X | Tanganyika | 20 | 17-06-07 10:17 |
Neo Tanganyika Tank 600lt | inser | Tanganyika | 1 | 06-06-06 21:06 |
DIY All Glass Tank 875 Λίτρα - Sump Tank | silveraro | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 13-07-05 10:39 |