|
|
||||
|
||||
![]()
Αν είναι να το κάνεις μόνος σου, οκ τότε...
και ναι πιστεύω ότι με αυτά τα στηρίγματα που έχεις βάλει θα είσαι μια χαρά... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ πολυ
![]() Αλλη μια ερώτηση. Μήπως ξεχνάω κατι? Εννοω κατι που θα μου χρειαστεί αργότερα. Καμια επιπλέον τρύπα ή κάποια αλλαγη στην τοποθέτηση των ξύλων για να εξυπηρετεί εξωτερικά φίλτρα κτλ? (το ενυδρείο θα είναι γλυκού νερου) |
|
||||
|
||||
![]()
Γιάννη προχώρα άφοβα. Το μόνο που θα άλλαζα είναι στο πίσω μέρος αντί για τρύπες θα έκανα ένα συνεχόμενο άνοιγμα.
Για να καταλάβεις τι θέλω να πω. Η πλάτη από πάνω προς τα κάτω και μόνο στα δυο τμήματα που είναι με πορτάκι μπροστά. 10εκ ξύλο, 10εκ κενό και το υπόλοιπο ξύλο. Αυτό το λέω από δική μου εμπειρία σε δυο διαφορετικά έπιπλα που έχω φτιάξει. Σε αυτό με τις τρύπες είναι πολύ πιο δύσκολα τα πράγματα, από αυτό που έκανα με συνεχόμενο κενό. |
|
||||
|
||||
![]()
Καλό θα ήταν να χρησιμοποιήσεις αρκετά "παχιά" μελαμίνη ( 3 εκ και άνω).
Επίσης θα πρότεινα την μία πίσω πλευρά να την αφήσεις εντελώς ανοιχτή προκειμένου να περνούν άνετα οι σωλήνες του φίλτρου. Ακόμα, πιστεύω ότι θα ήταν πιο λειτουργικό αν έκανες εσωτερικά τα 3 κεντρικά ραφάκια. Δηλαδή να βρίσκονται πίσω απο τα ντουλάπια. Σκέψου ότι δεν μπορεις να βάλεις κάτι διακοσμητικό εκεί ενώ απ'την άλλη τα 3 ραφάκια είναι "ότι πρέπει" για τροφές και άλλου τέτοιου είδους μπουκαλάκια. Τέλος, καλό θα ήταν να προσθέσεις και κάνα ράφι στην πλευρά που θα έχει πλάτη απο πίσω όχι σε αυτή που σου είπα να αφήσεις ανοιχτή. |
|
||||
|
||||
![]()
Σας ευχαριστώ πολύ.
Δημήτρη έχεις δίκιο. Και απο την στιγμή που θα έχει και πόρτα και δεν θα φαίνεται θα είναι καλύτερα. Στο ένα ντουλάπι θα βάλω ράφια, και ίσως βάλω και στο κεντρικό πορτάκι. Πάντως και να μήν βάλω, τροφες κτλ δεν με πειράζει να είναι σε κοινή θεα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μόνο μην τα κάνεις μόνιμα γιατί οι απαιτήσεις μας συνέχεια μεγαλώνουν. αν είναι αφαιρούμενα θα μπορείς ανά πάσα στιγμή να εκμεταλλευθείς το χώρο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Με 4 ποδαράκια ανα 10cm νομίζω θα είμαι εντάξει!!
Αλλη μια ερώτηση. Στο κάτω ξύλο να βαλω 6-8 ποδαράκια ή απευθείας στο πάτωμα?? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βάση δεδομένων τροπικών ψαριών | chrisx | Γλυκό νερό - Γενικά | 16 | 08-07-07 21:26 |
Βάση του ενυδρείου απο τα carfur | bakogiannisd | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 02-10-06 20:44 |
βάση ενυδρείου | CASPER | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 28-02-06 13:01 |
Έπιπλο βάση για reef ενυδρείο | Manogr | Λοιπός εξοπλισμός | 3 | 22-09-05 19:11 |
Ξύλινη βάση ενυδρείου | newfish | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 0 | 23-12-02 14:30 |