|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν νομίζω ότι έχει μεγάλη διαφορά το juwel rock. Ίσα ίσα φτηνότερο βγαίνει όταν υπάρχουν προσφορές.
http://www.aquaristic.net/shop.php/s...%20Rock%20600/ Εγώ μάλιστα το πήρα από Ελλάδα με συνολικά μόλις 15 ευρώ διαφορά παραπάνω (τα δύο τεμάχια) δηλαδή όσο τα μεταφορικά. Πάντως και αυτό το background φαίνεται ωραίο. Όσο για το πανομοιότυπο σχέδιο φίλε μου ork πολύ έυκολα δεν φαίνεται αυτό ή και αντιμετωπίζεται. Μάλιστα στο malawi όλο και κάποιες πέτρες θα ακουμπάνε προς τα πίσω κρύβοντας αυτό που θέλεις. (αλλά υπάρχουν κι άλλοι τρόποι) |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μακετα για 3d Background.για Malawi Tank | iki28 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 18-01-08 09:03 |
αμμος για malawi(Χαλκιδική) | Γιώργος06 | Malawi | 11 | 13-04-07 13:17 |
Ιδεα για μαυρη πλατη του ενυδρειου | Mitsos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 2 | 16-03-06 10:42 |
Βιβλία για Malawi | ΑΝΤΩΝΗΣ Κ | Βιβλιογραφία Γλυκού Νερού | 8 | 27-12-05 12:55 |
Φτιάχνω ενυδρείο για κιχλίδες malawi.Για βοηθείστε..... | Johnkokk | Malawi | 4 | 02-01-05 01:29 |