|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν πας σε σούπερ μάρκετ και ρωτήσεις θα το βρεις. Εχει λαβή και σκληρές πλαστικές τρίχες. Αν έχεις και άλλες απορίες μπορείς να έρθεις να το δεις
![]() ------------------------- Νομίζω όχι γαι μπουκάλια γιατι αυτό εχει μαλακές τρίχες. Τώρα από κουζινικά δεν ξερω και πολά αλλά νομίζω πουλιέται ως βουρτσάκι κουζίνας. Για τον καθαρισμό του νιπτήρα της κουζίνας. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη leonm : 10-02-08 στις 01:00 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Οκ leonm, πάντως την Δεύτερα 11-2-08 στα litle έχει ειδικά σφουγγαράκια που δεν χαράζουν το γυαλί.(τα 3 ενάμιση ευρώ)
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
θαυματα κανουν και οι παλιες οδοντοβουρτσες.......απαραιτητο αξεσουαρ για καθε χομπιστα.....
|
||||
|
||||
![]()
Οπως και οι παλιες πιστωτικες καρτες.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εγω δοκιμασα ξυστρα για κουζινες και ηταν απλα τελεια χωρις να κανει γρατζουνιες και γρηγορα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλές και οι οδοντόβρουτσες και οι πιστοτικές, κι εγώ αυτά χρησιμοποιούσα, όμως το βουρτσάκι και πιο ευχρηστο είναι και πιο γρήγορο και αποτελεσματικό.Η ξύστρα κουζίνας θέλει πολύ προσοχή, λίγο να σου ξεφύγει...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|