|
|
|||
|
|||
![]()
-τα φώτα λειτουργούν πάνω από 12 ώρες
-είχα φυτά αληθινά αλλά μετά τι καλοκαίρι που πέθαναν μερικά και ο γεωφάγος τα έκανε ******* δεν ξανά έβαλα... -λιπάσματα δεν έχω βάλει ποτέ -μόνο βακτοζύνη βάζω -έχω 22 αν δεν κάνω λάθος και αλλάζω νερό κάθε 1,5 μήνα περίπου...καμιά φορά παραπάνω.... ------------------------- λάμπα άλλαξα και έβαλα μ΄΄ια που ροζίζει... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kostis : 09-02-08 στις 19:47 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Η λάμπα σου ανάβει πολές ώρες. Κανονικά ακόμη και για φυτεμένο ενυδρείο πρέπει να είναι γύρω στις 9 ώρες.
|
|
|||
|
|||
![]()
άρα προτείνεις να την ανάβω λιγότερο κι ας μην είναι από αυτό????
|
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν μικρυνε τη φωτοπεριοδο σταδιακα στις 8 ωρες..... θα βοηθησει..
Ποια ειναι η βακτοζυνη ? ![]() 22 ψαρια σε 35 λιτρα ? ![]() Αλλαγές νερου χρειαζεσαι πιο συχνα ! Ειδικα με τετοια ιχθυοφορτιση..... |
|
|||
|
|||
![]()
κοίτα το ενυδρείο μου είναι άκυρο από την αρχή γιατί είχα είδη αταίριαστα...
BACTOZYM λέει το βάζω όταν αλλάζω νερό έχω γεωφάγο,αρλεκινάκια,διάφορα γατοψαράκια panta,albino...,ερυθρό,labeo,pagashiusgiant danio,albino rainbow, είχα και νέον αλλά δεν μου τα πειράζανε...έχω και ...ύπνο,δεν θυμάμαι πως το λένε,ξιφοφόρος νομίζω,είναι το μαύρο το ψάρι που κυμματίζει... το νερό το αλλάζω χρησιμοποιώντας το πλαστικό το χωνί αλλά μου ρουφάει και πετραδάκια.σκέφτομαι να πάρω κι άλλο ενυδρείο και να βάλω άμμο...θα μου την ρουφάει λες???? ααα πιο παλιά είχα φτάσει και τα 30 κάτι ψάρια αλλά το καλοκαίρι.... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτοκτονιακό μιλάμε το ενυδρείο....
|
|||
|
|||
![]()
ότι και να πείτε έχετε δίκιο...γιατί όμως ζούνε χωρίς προβλήματα???εκτός τον labeo που είναι πειραχτίρι...
|
|
||||
|
||||
![]()
το θεμα δεν ειναι ποιος εχει δικιο...το θεμα ειναι πως τα ψαρια σου στρεσσαρονται τρομερα....
"γιατι ζουνε χωρις προβληματα??".......ξερεις τι θα πει υποκριτικη ικανοτητα? ειναι ικανοτητα των πουλιων και των ψαριων....οτσν δειχουν οτι ειναι αρρωστα ειναι ηδη σε προχωρημενο σταδιο...τα ψαρια σου επιβιωνουν ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ αλλα αυτο δε σημαινει πως περνανε και καλα... διαβασε εδω μεσα υπαρχει πολυ υλικο...και ξεκινα απο το σημειο 0. σκεψου τι ψαρια θα κρατησεις..πως θα διαμορφωσεις το ενυδρειο συμφωνα με τις αναγκες τους και ξεκινα...αν θες να εχεις ευτυχεις συγκατοικους για καιρο...και οχι για οσο αντεχουν!!
|
||||
|
||||
![]()
Τώρα σου φαίνεται οτι ζουν χωρίς προβλήματα.Αύριο μεθαύριο που θα κελαηδάνε ένα ένα θα καταλάβεις....
|
|||
|
|||
![]()
δεν ειμαι σχετικός για να ξέρω οτι δεν ταιριάζουν τα ψάρια
έχω την απορία πως χωράνε τόσα ψάρια σε 35 λίτρα... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Διαφανής ¶λγη σαν μαλλί γριάς και σκούρινε σε κάποια σημεία το χαλίκι ? | gfdimopo | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 26-12-07 14:04 |
Ήταν βραδάκι... | morfeas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 16 | 22-09-07 23:53 |
Σαν κύστη στο πλαϊνό πτερύγιο | firemakis | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 9 | 29-10-06 10:04 |
Σαν να εστρωσε τι λετε? | Tzo | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 9 | 13-09-06 12:54 |
Όταν το θερμόμετρο δείξει 33,4....... | Husky_Jim | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 7 | 15-07-05 18:45 |