|
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι σε έχει πιάσει μία μανία με το ebay τις τελευταίες μέρες...
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μια χαρά θα κάνει την δουλειά του
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
κατσε να τελειωσει η εξεταστικη και θα με δεις να χω δεκα μερες να κανω log in ![]() ------------------------- οντως και αποτι βλεπω σε σχεση με αυτο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.568906 ειναι σε πολυ καλη τιμη!
ΚωΣτΑς ![]() διαβαζω για την εξεταστικη...οχι για μενα για τη φουκαριαρα τη μανα μου ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη steady : 08-02-08 στις 21:22 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Πάντως και εμένα μια χαρά μου φαίνεται (ειδικά για τα λεφτά του)... Αν και είναι λίγο τεράστιος... Είχα την εντύοωση ότι οι τρίποδες είναι λίγο πιο μικροί.... |
|
||||
|
||||
![]()
εχει και ποιο μικρους με 4-5€ αλλα αυτος στο 1,30μ μια χαρα ειναι οπως τον σκευτομαι!
εξαλλου size matters ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|