|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
¶στα να πάνε, 5 κομμάτια είναι, μου τα έφερε η γυναίκα και δεν μπορώ και να τα διώξω.
![]() Μάλλον θα αρχίσω να τα διώχνω ένα ένα και να λέω ψοφήσανε. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πάντως με 60¤ έχει έτοιμες λύσεις σε pet shop για 2 λάμπες. Έτοιμες να δουλέψουν με balast,clip, και προσαρμόζωνται σε οτι μήκος θες κτλ...
¶ργησα και γώ να το βρω ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
δεν εχει κανενα ομως dimmable (δηλαδη μπορει να ρυθμισεις την φωτεινοτητα απο 1-100% για ανατολη δυση)
δεν ειμαι καν σιγουρος οτι εχει ηλεκτρονικο μπαλαστ αυτα που λες (το ηλεκτρονικο το καταλαβαινεις οτι η λαμπα οταν αναβει δεν τρεμοπαιζει απλα αναβει |
|
||||
|
||||
![]()
το οτι ειναι dimmable δεν σημαινει οτι απο μονο του κανει κατι απλα εχεις τη δυνατοτητα αν θες να βαλεις dim controler που θα ελενχει τη φωτεινοτητα που δεν ειναι τοσο ευκολο το θεμα αυτο να υλοποιηθει...
παντως και ετοιμο φωτιστικο να περνε παλι κοψιμο χρειαζοταν
|
|||
|
|||
![]()
γιατι δεν ειναι ευκολο;
αγοραζεις τον ελεγκτη με 50 ευρω και τελειωσες νομιζω οτι ειχα μιλησει για αυτο το θεμα με τον netblues Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
απο που τον αγοραζεις τον ελενκτη σε ετοιμη λυση φτηνη δεν παιζει αν δεν κανω λαθος<μιλαμε παντα να μην αυξομειωνεις την ενταση με το χερι σου>αμα βαλει το χερακι του και κανει την πατεντα ο netblues οκ αλλα δεν ειναι μαγαζι ο netblues να του παραγγειλεις...
|
|||
|
|||
![]()
ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΖΩΡΙΖΕΣΤΕ ΜΕ ΠΑΤΕΝΤΕΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΟ e-bay ΕΤΟΙΜΑ ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΟΥΜΠΩΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΛΑΜΠΕΣ.
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ενυδρείο carrefour | el00140 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 15 | 06-02-08 22:56 |
Τα φώτα σας σε DIY CO2. | tsiko | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 29-01-08 13:46 |
Φελιζόλ για ενυδρείο carrefour | Iznogoud | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 22-10-07 17:25 |
ενυδρείο κιχλίδων,τα φώτα σας παρακαλώ :) | frits | Malawi | 7 | 14-12-06 01:26 |
Ενυδρείο Carrefour - Χαρακτηριστικά | george | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 07-07-06 21:42 |