|
|
||||
|
||||
![]()
5-6........
|
|
||||
|
||||
![]()
5-6 πρεπει ή μεχρι 5-6 μπορω? (παιζει ρολο ποσα αρσενικα θυληκα?)
|
|
||||
|
||||
![]()
αν δεν εχεις αλλα ψαρια βαλε ανετα 10 τιγρακια για να συμπεριφερονται "κοπαδισια"......
ειναι πολυ ομορφα σε κοπαδι......
|
||||
|
||||
![]()
1.Παιζει ρολο ποσα αρσενικα και ποσα θηλικα?
2.Μπορω να βαλω 5 tiger barb και 5 cherry ή green? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Έχοντας πολύ λιγότερη εμπείρία απο τον klaz, εγώ θα έβαζα 12-14 ΑΝ δεν έχεις άλλα ψάρια στο ενυδρείο. Αρσενικά και θηλυκά αν ο pet shopας είναι καλός και στα ξεχωρίσει, μισά μισά, δεν έχουν αναλογίες. Αλλωστε ενα αρσενικό συνήθως παίρνει την κυριαρχία. Αλλιως κανε τον σταυρό σου και προχώρα!!! Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
η προταση μου για 5-6(αν σας φαινονται λιγα) ειναι οντως λογω εμπειριας μου,για τον απλουστατο λογο οτι δεν θα μεινει μονο στα τιγρακια και θα θελησει να βαλει και αλλα ψαρια.....ειναι απολυτως φυσιολογικο αυτο για εναν αρχαριο....
αυτο σκεφτηκα,και εδωσα τω νουμερο παραπανω.... |
|
||||
|
||||
![]()
οσο αφορα το φυλο νομιζω ειναι δυσκολο στα τιγρακια ....
η προταση μου ισχυει αν δε βαλεις αλλα ψαρια μεσα....10-12 tiger barb και cherry μπορεις να τα συνδυασεις και ας φτασεις στα 15...αλλα μονα τους
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Tiger Barb Green | Iann_is | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 16-09-08 09:26 |
Tiger Barb Orange??? | Iann_is | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 18-12-07 16:32 |
tiger barb | tak660x | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 03-11-07 13:12 |
Rosy barb έγκυος ή αρρωστη;;; | afrodite | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 22-03-04 11:36 |
Cherry barb | Obelix(Reifen) | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 09-02-03 02:22 |