|
|
||||
|
||||
![]()
Ο μειωτηρας εχει πασο και μεσα σε αυτόν βιδώνει η συστολή που προσαρμοζεται στη φυαλη. Αυτη ειναι βιδωτή. Η ιδια η συστολή στο κεντρο της περνει αλεν κλειδι για να σφιξει.
Πρεπει να την σφιξεις με το καταλληλο αλεν, και ισως να χρειαστει και λιγο τεφλον στο σπειρωμα... |
|
||||
|
||||
![]()
netblues κατ' αρχήν σε ευχαριστώ για την απάντηση, άργησα να απαντήσω γιατί βρήκα όλα τα άλεν που έχω πρόχειρα και τελικά κανένα δεν κάνει....θα έχω αύριο το πρωί. Λοιπόν, η συστολή παίζει όπως δείχνω στις photo από τέρμα κάτω (Α) τέρμα πάνω (Β). Αν κατάλαβα καλά θα πρέπει να σφίξω με άλεν στο (C) ώστε να βιδώσει πάνω στο (D) ή όχι;;
Yπενθυμίζω ότι η διαρροή είναι μεταξύ (D) και (Ε). Υπάρχει περίπτωση να φταίει η φλάντζα που υπάρχει στο (C) Τεφλόν είχα αλλά δεν κρατούσε την μεγάλη πίεση.
|
||||
|
||||
![]()
Η φλαντζα στο C δεν μπορει να επηρεαζει τα Α, Β...(αλλα φυσικα και μπορει να χανει απο μονη της
![]() Στο papilon που ειδα εγω, δεν ηταν βιδωμενη τοσο μεσα και δεν εχανε. Λογικα αν βαλεις τεφλον στο σπειρωμα μεταξυ Α και Β θα ληθει το προβλημα. (με την προυποθεση οτι δεν εχει σπασει/ραγισει τιποτε ετσι....? ) Το τεφλον δεν εχει προβλημα να κρατησει αυτή τη πιεση αν μπει σωστά παντως. ( το τυλιγμα πρεπει να γινει πανω στις σπειρες και με φορα τυλιγματος αντιθετα απο τη φορα βιδώματος). |
|
||||
|
||||
![]()
"αντιθετα απο τη φορα βιδώματος" ????
Ετσι μπαινει πάντα? και για νεροσωλήνες? Δεν φευγει κατα το βιδωμα? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Αυτό που δεν έχω καταλάβει γιατί δυστυχώς δεν έχω βρει ακόμη το κατάλληλο άλεν, είναι το αν σφίξω με το αλεν στο (C) τι θα μεταβάλλω;
|
||||
|
||||
![]()
Σφιγγωντας το αλλεν βιδωνει το Α μεσα στο Β.
Το τυλιγμα του τεφλον πρεπει να γινεται ετσι ωστε να μην ξετιλιγεται βιδωνοντας... Αρα η φορα τυλιγματος του τεφλον πρεπει να ειναι αντιστροφη του βιδωματος.. (ειναι λιγο μπερδευτικο να το γραφεις, αλλα απλο στην πραξη....) |
|
||||
|
||||
![]()
Kάτι δεν πάει καλά ή εγώ δεν έχω καταλάβει κάτι, ή ίσως να μην το έχω θέσει σωστά.
Σφίγγοντας το άλλεν βιδώνει η συστολή στον μειωτήρα; Η συστολή για να βιδωθεί στην φυάλη πρέπει να είναι στην θέση Α. Τότε χάνω διοξείδιο μεταξύ συστολής και μειωτήρα
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Papillon CO Box | maikl | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 03-05-08 10:39 |
εχω πρόβλημα | smartcdi | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 1 | 26-09-07 13:18 |
πρόβλημα; | violinist | Αρχάριοι γλυκού νερού | 17 | 04-04-07 13:34 |
Co2 Μανόμετρο | TaitO | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 23-12-06 23:24 |
Ηλεκτρομαγνητική Papillon Compact 2520 | SpyrosK | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 10 | 24-07-06 11:48 |