|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
καλα τωρα ποσοι θα θελαν κατι τετοιο σπιτι τους;
μηπως πρεπει να βαλουμε ενα οριο; (εγω θα το εκανα πισινα να κανω μπανιο μονος μου, κανενα ψαρι ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αν δεν έχει ασφάλεια πλημμύρας ...
|
|
|||
|
|||
![]()
Θα ήθελα να είμαι από μια μεριά όταν θα του ήρθε ο πρώτος λογαριασμός της αντίστοιχης ΕΥΔΑΠ μετά το πρώτο γέμισμα του "ενυδρείου" .
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
το ενυδρειο ειναι 50000 γαλονια δηλαδη ~190000λιτρα εκτος απο το 1ο γεμισμα σκεψου και τις αλλαγες
![]() ![]() ![]() ![]() Αλλα για να εχει τα λεφτα να φτιαξει κατι τετοιο δεν νομιζω να ειναι προβλημα ο λογαριασμος της ΕΥΔΑΠ |
|
||||
|
||||
![]()
Σε τετοιας ταξης ενυδρεια δεν κανεις τις κλασικες αλλαγες 30% και με την ιδια συχνοτητα.Απτην αλλη μπορει να χει και 5-6γεωτρησεις...Αλλα απτη ψαροσουπα του τυπου δεν κρινω να χει ιδεα απο αλλαγες.Περαν της κατασκευης και τα ψαρια του ειναι ακριβα....Δεν ξερω αν θα μου αρεσε κατι τοσο μεγαλο...Ισως να το κανα mixed pleco lake!!!Ισως μεγαλες αμερικανικες κιχλιδες οπως wolf cichlide και γατοψαρα οπως φρακτοκεφαλους....ισως αρουανες και potamotrygon sp.........
|
||||
|
||||
![]()
Καλές οι υπερβολές αλλά "παν μέτρον άριστον"... Ευτυχώς που δεν έβαλε κανα δελφίνι ή φάλαινα και να λέει ότι το έκανε "ανοιχτής θαλάσσης" ή "πελαγικό"!!!! Εγώ θα το γέμιζα με ορχιδέες τροπικές και μη μαζί άλλα περίεργα είδη φυτών (π.χ. carnivorous plants) με το ανάλογο decor και θα γινόταν ένα τέλειο "orchidarium"...
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
και πλατανο θα μπορουσες να βαλεις εκει μεσα
![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|