|
|
||||
|
||||
![]()
Θέλω να το πάρω κ για λόγους αισθητικούς!!! Να μην έχω αυτό τον όγκο μέσα!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Ακόμα δεν το έχεις πάρει ???
|
||||
|
||||
![]()
Είναι power ε? Σήμερα μάλλον!
|
|
||||
|
||||
![]()
εγω φιλεναδα το εχω σε 100λ και ειναι κατσε καλα οταν το πηρα ηταν σε πακετο με υλικα βανες σωληνες και τα σιναφι ολα ειναι μεσα αυτο που ηθελα να σου πω ομως ειναι να εχεις και ενα μικρο εσωτερικο μεσα για να κραταει τα πολλα πολλα πριν πανε στο εξωτερικο κατα την γνωμη μου ειναι καλυτερο ετσι γιατι δεν τραβαει ολη την βρωμια το εξωτερικο που ειναι πιο δυσκολο στο καθαρισμα
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Το θέμα είναι οτι εγώ θέλω να ξεφορτωθώ το εσωτερικό!!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
και καλα θα κανεις...βουρρρρ
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μπορεις να βάλεις ενα μικρο σφουγγαράκι στην εισοδο του εξωτερικου ώστε να υπάρχει ενα προ-φιλτράρισμα... Θα σου πω αναλυτικα απο κοντα....
Δεν χρειαζεται να υπάρχει και εσωτερικό, εξάλλου αυτός ειναι ο λογος που το παιρνεις κιολας (για να βγαλεις το εσωτερικό) |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
οχι....υπάρχουν τροποι που δεν μειωνουν τη ροή... Ντυνοντας με πυκνό δίχτυ υλικών φίλτρου (κάλτσα) εξωτερικα την εισοδο του εξωτερικου φιλτρου.....Ετσι ολα τα "χοντρα" μενουν στην καλτσα και πολύ ευκολα την καθαριζεις.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
εξωτερικό φίλτρο EHEIM | candus | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 08-05-22 09:06 |
Εξωτερικό φίλτρο | AXEL | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 07-06-07 13:37 |
DIY εξωτερικό φίλτρο | drakoulis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 124 | 23-06-06 23:06 |
Εξωτερικό Φίλτρο | tolis_1234 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 19 | 01-03-05 14:54 |
EHEIM 2224 εξωτερικό φίλτρο | gkagad | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 07-01-05 11:49 |