|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
νομιζω ειναι καποιο ειδος σαλαμανδρας
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δηλαδη τσαμπα τον εβριζα ε? τι να πω μου φαινοταν πολυ περιεργο.. Συγνωμη τοτε απο τον μαγαζατορα..
![]() ![]() Αλλα εχω να πω οτι ειχε μονομαχους σε ποτηρια. ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
και ποιο συγκεκριμενα ειναι η "αμβλυστομο μεξικανικο"(αν εχει ματια)η "πρωτεας"α. δεν εχει ματια
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ρε παιδια ξεθαβω ενα θεμα γιατι μολις πηρε ενας φιλος μου το ιδιο ακριβως....
τι ειναι αυτο το πραμα?? ειναι κανονικο η μεταλαξη? ξερεις κανεις συνθηκες που μπορει αν κρατηθει παραμετρους νερου και διατροφη??
|
||||
|
||||
![]()
θαναση κανε μια αναζητηση για "mexican walking fish"...
![]() π.χ. http://www.waterworldaquarium.com.au/?g=6&s=1&t=2
|
||||
|
||||
![]()
οκ φιλε, ευχαριστω!!!!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Tα πρωτεους ετσι αποκαλουνται απο οτι γνωριζω ειναι πρωτογεννης μορφες ζωης διατηρουνται σε υγρο περιβαλον με 5 βαθμους Κελσιου τεινουν να εκλειφθουν και τα βρηκα στο μεγαλυτερο σπηλαιο των Βαλκανιων Στο Κοπερ Καποδιστρια 15 χιλ. απο Τεργεστη. Αρα δεν μπορει να υπαρχουν στα πετσοπ.
|
||||
|
||||
![]()
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
||||
|
||||
![]()
μονομαχους σε σακουλακια κλειστα κιολας εχεις δει....? το σακουλακι ειχε μεγεθος λιγο πιο μεγαλο απο τον μονομαχο!!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|