|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ
|
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν πιτούλα 2008 τέλος, οπότε όσοι δεν μπορέσατε να περάσετε πάρτε μία γευσούλα.
Κατ'αρχήν μάζεψα τα 2 μπουμπούκια μου (Yiatse & Sak) σπίτι μου για να φύγουμε. ![]() Το αμάξι όμως ήταν πενταβρώμικο και τα έβαλα να το πλύνουν. Αμ πως, τσάμπα θα ταξίδευαν ? ![]() Αφού το έκαναν λαμπίκο, ποζάρισαν τρισευτυχισμένα και βούρ για Athens. ![]() Πολύ ωραίος κόσμος και χαρούμενο περιβάλλον. Περάσαμε πολύ ωραία και γελάσαμε ακόμα περισσότερο. Σόρρυ για την ποιότητα των φωτογραφιών αλλά δεν είμαι του σπορ. ![]() ![]() ![]() Εδώ, δεν σαν λέω τι τους είπα και γελάνε........θα μας κόψει το ΕΣΡ. ![]() Λαχνοί-λαχνοί και πάλι λαχνοί ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το χαρούμενο ΔΣ μας
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Εδώ κόβουν και την πιτάρα !!! ![]() ¶ντε και του χρόνου πάλι, πάντα τέτοια ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μια χαρά φώτο.
![]() Εσένα σε έβγαλε κανένας την ώρα που παραλαμβάνεις το καταπληκτικό boost δώρο σου; ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ο Giorgos, θα την ποστάρει που θα πάει χα,χα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλά αυτό το BOOST ήταν πολύ επιτυχιμένο!!!!Και του χρόνου να'χουμε την υγειά μας να το επαναλάβουμε (όχι το BOOST, το σκηνικό)!Ένιωθα λες και ήμουν με την οικογένειά μου, πολύ ζεστό το κλίμα, πραγματικά το χάρηκα!
|
||||
|
||||
![]()
Έτσι είναι Αντώνη.
![]() Στην αρχή πάντα είναι λίγο δύσκολα, αλλά βοηθάει λίγο ο ένας να μιλήσει στον άλλο, λίγο ο άλλος και σπάει ο πάγος. ![]() ¶ντε βρε να μαζευόσαστε ποιο συχνά στον σύλλογο να γίνει η μεγάλη παρέα που του πρέπει. Να τολμήσουν να έρθουν και νέα πρόσωπα. Και όταν μπαίνει ένα κανούργιο πρόσωπο μιλήστε του να ξεκομπλάρει. Μισή ντροπή δικιά σας-μισή δικιά τους. Εγώ εξαιρούμαι καθώς είμαι μέγιστος χέστης χαχααχαχ ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κοπή Πίτας Π.Σ.Φ.Ε Αττικής | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 45 | 08-03-06 14:06 |
Κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΠΣΦΕ-ΚΒΕ | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 6 | 06-02-06 02:16 |