|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Και για τα δυο ξύλα έλεγα.
Για την καστανιά ρωτούσα γιατί έχω σκοπό να πειραματιστώ, και για την καρυδιά απόρησα, γιατί εγώ την ξέρω σαν ζωντανό δέντρο. Να φανταστείτε ότι αν κάποιος κοιμηθεί κάτω από καρυδιά κάνει βαρύ ύπνο και ξυπνάει με βάρος στο κεφάλι!!!
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DIY. Ψύξη του νερού στο ενυδρείο. | noe | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 04-01-08 21:03 |
Υπολογισμός του CO2 σε σχέση με το pH και την σκληρότητα του νερού | khpouros | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 21-09-07 15:15 |
Κοράλλια και ενυδρείο γλυκού νερού | dream_gr | Αρχάριοι γλυκού νερού | 16 | 21-08-07 21:25 |
Eheim 2213 και 80λτ ενυδρείο/Oξυγονωση του νερού | pStathis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 17 | 16-11-05 16:15 |
Ξύλα με φυτά ''του εμπορίου'' | pavloukos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 08-12-03 22:45 |