|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Όχι εμένα δεν έχει φαγωμένα πτερύγια ... και όπως είπα ΔΕΝ παίζουν τσακωμοί στο ενυδρείο ...
Τα σημάδια δεν είναι ακριβώς ίδια αλλά και στο δικό μου ψάρι πριν μεγαλώσει η πληγή από μικρότερη είχε ξεκινήσει, σχεδόν ίδια με του φίλου μας .. Όσο για το Afra, αν εννοείς το δικό μου ψάρι, είναι απόγονος afra ζευγαριού... ¶λλο Afra αρσενικό δεν υπάρχει τώρα στο ενυδρέιο για να πάρει τις ρίγες του .. όταν τσαμπουκαλεύεται φυσικά και βάζει τα ριγέ του ..
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Γεια σας παΐδια καταρχήν συγγνώμη που καθυστέρησα να απαντήσω τόσο πόλη αλλά έμπλεξα
Λοιπόν έχω 4 μεγάλα αρσενικά περίπου ίδιο μέγεθος με αυτόν στην φωτογραφεία Και τα 4 έχουν παρομια σημάδια Και 4 μεγάλα θύλακα , νομίζω και αλλά 2 μικρότερα αλλά δεν είμαι και σίγουρος .. Οι μέτρησης μου με υγρά είναι αυτές Ph 8 – 8.2 Kh -9 Gh -18 No2 -0 No3- 20 Nh4 – 0 ------------------------- Παντός όταν είμαι σπίτι δεν τα βλέπω να τσακώνονται και παρά πόλη Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΓΙΑΝΝΗΣ : 18-01-08 στις 15:36 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτές είναι μερικές φωτογραφίες από τo 2 αρσενικό
|
|
||||
|
||||
![]()
Γιάννη το ψάρι σου τί ακριβώς είναι ?
Ανδρέα, φυσικά και τσακωμοί δεν παίζουν μόνο ανάμεσα σε αρσενικά .. αλλά δεν υπάρχει ούτε θηλυκό Afra αυτή τη στιγμή στο ενυδρείο .. Τα δύο θηλυκά τα έχω δώσει εδώ και αρκετό καιρό λόγο μικρότερου ενυδρείου που εκεί, ναι, έπεφτε ξύλο.. Speargunner, έχω δεί το ζευγάρι, είδα τους απογόνους και τα είχε για Afra. φαινομενικά όντως μοιάζουν και με Maylandia greshakei, άλλα μοιάζουν φυσικά και με Afra. τώρα το τι μπορεί να είναι ακριβώς παίζει ... και φυσικά αφήνω και το ενδεχόμενο να μην είναι Afra... ¶ν υπάρχουν συγκεκριμένες διαφορές μεταξύ των ψαριών ας τις δούμε γιατί έχει ενδιαφέρον το θέμα ... ![]() Και για να επιστρέψουμε στο θέμα, με αλάτι όπως προείπα η πληγή έχει σχεδόν επουλωθεί στο 100%, ίσα ίσα που φαίνεται ένα σημάδι που σε κανα 2 μέρες θα φύγει λογικά και αυτό .. ....
|
||||
|
||||
![]()
Maylandia greshakei νομιζω
Παντός τα σημάδια στο 1 ψαράκι που ανέβασα την φωτογραφεία είναι σχεδόν τα ιδία Αλλά λίγο παραπάνω ταλεπορημενο το δικό σου crazyio |
|
|||
|
|||
![]()
Το δεύτερο ψάρι που μας δείχνεις,ΓΙΑΝΝΗ,είναι διαφορετικό απ'το πρώτο(φαίνεται να έχει γονίδια από labeotropheus).Να ξέρεις ως γενικό κανόνα ότι ψάρια που μοιάζουν περισσότερο(χρωματικά και σχηματικά)με το κυρίαρχο αρσενικό είναι πιο επιρρεπή στο να φάνε ξύλο.Crazyio,το ότι ο πετσοπάς τα είχε για afra δε λέει και πολλά(όλοι έχουμε ακούσει μ@λ@κίες κατα καιρούς και από επαγγελματίες).Φαινοτυπικά,όχι απλά δε μοιάζει με afra το ψάρι σου,αλλά δεν έχει και καμία σχέση με το γένος cynotilapia!!Κάνε 1 γκάλοπ μεταξύ των εμπειρότερων,αν θες,να το διαπιστώσεις.
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αναποδογυρισμενη Κιχλιδα | GIOSTAF | Malawi | 5 | 16-06-06 09:04 |
¶σπρα σημάδια σε ξιφοφόρο | mili | Ζωοτόκα | 5 | 24-05-06 15:46 |
προβλημα με κιχλιδα | ksaderfos | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 7 | 08-10-04 19:28 |
Kόκκινα σημάδια στο σώμα | basilhs | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 14-01-04 02:15 |