|
|
||||
|
||||
![]()
¶ρχισα να σκέφτομαι για σαμπ. Ένα μικρό όχι τίποτα σπουδαίο, ίσα ίσα για τα μηχανήματα.. Για την ακρίβεια 20-30 λίτρα.
![]() Υπάρχει τρόπος να τρυπήσω με ασφάλεια το ήδη κολημένο ενυδρείο??? Αν το πάω σε τζαμά μπορεί????? Το τζάμι είναι 10mm ![]() Κάποιο λίνκ για μια έτοιμη υπερχείληση (δεν ξέρω με τι λεξη κλειδί να κάνω αναζήτηση) σε περίπτωση που το τρύπημα είναι ανέφικτο ή μη ασφαλές??? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα!!!!! φιλε μου δυστυχος απο οτι ξερω δεν τρυπαει...
πρεπει να σκεφτεις αλλη λυση...
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα κι από εμένα
Αν θυμάμαι καλά η TUNZE έχει μία υπερχείλιση η οποία σε καλύπτει χωρίς να τρυπήσεις τζάμια. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
(...γενικα , δεν δουλευουν τοσο απροβληματιστα οσο φαινονται.) Τι μηχανηματα θες να κρυψεις ?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πως είναι στα αγγλικά η υπερχείληση να κάνω μια αναζήτηση?? |
|
||||
|
||||
![]()
αν δεν υπαρχει σαμπ.....δυσκολα να τα κρυψεις ολα αυτα σε τετοιο ενυδρειο...
ακομη και αν προσποαθησεις με το ακουασκειπινγκ..παλι θα φαινονται... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() και εδώ : http://www.aquatek.gr/vb/showthread....794#post228794 έχει πληροφορίες για μια DIY κατασκευή |
|
||||
|
||||
![]()
Αχ ναι...... Εδώ το χα...
![]() Θα προσπαθήσω να φτιάξω κάτι πορόμοιο με τις υπερχειλήσεις του ορκ και του πρύτανη... Αν πετύχει καλώς. ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Για φιλτραρισμα μακαρόνι ανθρακας αντιφωσφωρο και 1-2 σφουγκάρια είναι καλά ή χρειάζομαι και τίποτα άλλο??
![]() Έχω δει εδώ στο φορουμ για κάτι φίλτρα αλγης. Τι ακριβώς κάνουν? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
....
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προσανατολισμός Αγοράς Θαλασσινού Ενυδρείου | marios | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 9 | 21-07-07 20:35 |
Mετρήσεις θαλασσινού νερού | accnt | Χημεία - Φυσική θαλασσινού νερού | 0 | 12-03-07 09:04 |
Μελέτη πρώτου θαλασσινού ενυδρείου 1200lt | cbr929 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 20 | 10-12-06 08:59 |
Ερώτηση για ξαναστήσιμο θαλασσινού ενυδρείου | DIVER_M | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 7 | 09-04-04 19:32 |