|
|
||||
|
||||
![]()
Σήμερα έβαλα τα πρώτα μου φυτά!!Υπάρχει κάτι για μπροστά που να γίνει σαν γκαζόν,αλλά να μην έχει τρελές απαιτήσεις απο φωτισμό γιατί η λάμπα είναι μόλις 40watt?
|
|
|||
|
|||
![]()
riccia;
(πιο πολυ ρωταω παρα προτεινω) |
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ ωραίο έγινε.
![]() Μια μικρή παρατήρηση μόνο, βάλε το θερμόμετρο στο πλάϊ, να μην είναι φάτσα κάρτα. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Στο φόντο παίζει βαλισνέρια ή κάτι άλλο (με ενδιαφέρει γιατί ψάχνω eleocharis vivipara και δεν βρίσκω) |
|
||||
|
||||
![]()
[quote=macblack;228520]Να υποθέσω΄οτι κάνεις πλάκα βέβαια. Έχεις περίπου 3 watt στο λίτρο, νομίζω ότι δεν υπάρχει κάποιο γρασίδι που δεν θα σου κάτσει, ακόμα και τα πιο απαιτητικά (cuba κτλ). Το μόνο πρόβλημα με τόσο φωτισμό είναι να μην σουν κοκκινήσουν
![]() Στο φόντο παίζει βαλισνέρια ή κάτι άλλο (με ενδιαφέρει γιατί ψάχνω eleocharis vivipara και δεν βρίσκω)[/quote Πίσω έχω βάλει ακριβώς αυτό:eleocharis vivipara kai elodea.Ρώτησα για riccia μπροστά αλλα μου είπαν στο water in οτι δεν θα πιάσει με το φώς που έχω....Η λάμπα είναι απλή πυρακτώσεως 40w,δεν είναι για ενυδρείο...help!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ φοβάμαι οτι θα έχεις προβλήματα άλγης πολύ σύντομα διότι η λάμπα σου δεν έχει το κατάλληλο φάσμα για φυτά.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
Παράθεση:
water in! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη DOGO : 14-01-08 στις 21:12 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
α) από που πήρες την vivipara (ΤΗ ΘΕΛΩ ΤΩΡΑ)
β) γιατί δεν το δοκιμάζεις το hemianthus callitrichoides (cuba) κι ας τους να λένε, στο φινάλε δοοκίμασε το κι αν σου κάτσει...τα βατ σου είναι πολλά, το ύψος μόλις 25 εκατοστά...εγώ λέω δοκίμασε το δεν έχεις να χάσεις παρά λίγα ευρώ.Αν πιάσει όμως φαντάσου το αποτέλεσμα.Το συγκεκριμένο φυτό συστήνεται για cube ούτως ή άλλως από την tropica και δε νομίζω ότι ;υτοί έχουν κάποια ειδική για φυτά σε ενυδρεία λάμπα. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|