|
|
||||
|
||||
![]()
Κοιτα να δεις.. το σιγουρο ειναι οτι μεσα σε αυτο το ενυδρειο θα ταϊστουν τα σκαλαρια
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μπορεί και να διαφωνήσω Σώζαμ,
Αν έχει κρυψώνες θα τα καταφέρουν τα μικρά! (τουλάχιστον κάποια από αυτά) . Βέβαια αυτό δεν σημαίνει οτι έτσι όπως είναι τα πράγματα είναι καλά!
|
||||
|
||||
![]()
Υπάρχει περιπτωση τα σκαλαρια να κανουν καμια....βρωμοδουλεια?
------------------------- Παντως τα κριμπ δεν τα αφηνουν να πλησιασουν..... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη imichal : 13-01-08 στις 20:50 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Πολυ ομορφα. Να σου ζησουνε!
εμενα παντως χωρις ζωντανη τροφη (αρτεμια) αλλα και χωρις εχθρους τα καταφεραν μονο 2 μικρα που τωρα ειναι 2μιση μηνων. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ηταν απίστευτο τα μικρά ηταν με τη "μαμα" τους και μολις το σκαλάρι πλησιαζε (οχι απαραιτητα για να τα πειραξει) το θηλύκο εκανε επιθεση κατα μέτωπο, το δε αρσενικο αν τυχαινε να βρίσκεται στην αλλημερια του ενυδρειου επαιρνε φορα και βουρ.....χαμος!!! Οσο μποι τους λειπει..... |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι μεν έχουμε 1-0 αλλά πρόσεξε το Χ ή την ανατροπή!!!
Καλό είναι τα σκαλάρια να φύγουν απο εκεί ή να φύγουν τα μικρά με τα κριμπ!
|
|||
|
|||
![]()
Για τα σκαλάρια μιλάει, Μάνο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι το διάβασα λίγο γρήγορα sorry.
|
||||
|
||||
![]()
Υπάρχει κανενα ψάρι που να μπορώ να βαλω στη θεση των σκαλαριών. Δηλαδή να δώσω τα σκαλαρια και να βάλω στη θεση τους καποια που να αδιαφορουν για τα κριμπ αλλα και τα κριμπ γι'αυτα ? Το ενυδρειο ειναι το lido και επειδή ειναι ψηλό δειχνει σα να μην υπαρχει κανενα ψαρι μεσα( τα κριμπ σουλατσαρουν στο βυθο μονο...)
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Έτσι θα δείχνει και πιο γεμάτο ενυδρείο σου καθώς επίσης θα αισθάνονται και καλύτερα τα κριμπς. Εγώ έχω ένα κοπαδάκι cherry barbs (http://www.fishbase.org/Summary/speciesSummary.php?ID=6147&genusname=Puntius&speci esname=titteya ). Ενναλακτικά μπορείς να βάλεις και ένα κοπαδάκι hatchets ( http://www.fishbase.org/Summary/spec...name=sternicla ) τα οποία ίσως να είναι και καλύτερα διότι κατα βάση κολυμπούν στα μέσα και άνω στρώματα του ενυδρείου. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
γεννησαμε!!!! | octania246 | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 53 | 25-01-08 09:06 |
Γεννησαμε, ποιο ομως; | orck | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 30-11-07 16:27 |
ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ!!!! | sarcastic | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 4 | 22-11-07 10:29 |
Γεννησαμε!!! | Apostolis | Malawi | 2 | 19-05-06 02:16 |
γεννησανε τα ραμς μου | soza | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 14 | 21-02-06 19:49 |