|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
λοιπον .....με τετοιο νερο εγω εκτος οτι θα ειχα ολους του δισκους που μου αρεσουν....θα ειχα ξεκινησει εμφιαλωση και εμπορια .........
![]() ![]() ![]() γιατι να μπαινεις σε διαδικασιες να σκληραινεις νερο με το ζορι........ υπαρχουν πολλες αμερικανες που μπορεις να ασχοληθεις που για μενα ειναι και περισσοτερο pet απο οτι οι αφρικανες..... π.χ. http://www.tsamisaquarium.gr/Selides...asiliensis.htm
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Kαι γω αυτό σκέφτομαι... Η φύση μου έδωσε ενα τέλιο νερό για κάποια είδη, που κάποιοι με πολύ κόπο χρόνο και χρήμα το πετυχαίνουν,και γω αντί να το εκμεταλευτώ αυτό, σκέφτομαι διάφορα... ![]() Ηδη ψάχνω την σελίδα του τάκη, για είδη με μαλακό νερό, όπως το geophagus brasiliensis, που μου πρότεινες. |
|
|||
|
|||
![]()
Ε καλά μην το τραγικοποιούμε και τόσο δεν είναι και δύσκολο να έχεις την χαρά να διατηρείς αφρικάνες ούτε αμαρτία είναι, απλά όλοι ζηλεύουμε το νερό σου
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν παιδιά,
για να είμαι σίγουρος για τις αποφάσεις μου σχετικά με τις αφρικάνες αποφάσισα να κάνω το εξής. Έστεισα το δεύτερο μικρό ενυδρείο που είχα 70 λίτρων (καθαρά), και εδω και τρείς ημέρες κατοικούν μέσα σε αυτό ενα ζευγάρι labidochromis sp.(ελπίζω δηλαδή να είναι ζευγάρι). Η φίλτρανση γίνεται με ενα εσωτερικό eheim aquqball 2210 (180 εως 550l ανα ωρα). Το φίλτρο μπολιάστηκε , πριν απο τα Χριστούγεννα μέσα στο μεγάλο μου ενυδρείο, και η πλήρωση του νέου, έγινε με 100% νερό, απο το παλιό. Έβαλα λευκή άμμο και πέτρες. Θερμοκρασία στους 27c. Κατάφερα να αναιβάσω το PH στο 8,5 με σόδα. Να σημειώσω οτι η πιο πάνω λύση είναι προσωρινή, προκειμένου να δω για λίγο, το κατά πόσο είναι εφικτό να παραμείνει το ph αναιβασμένο, και απο την άλλη να δω την συμεριφορά των κιχλίδων. Παραθέτω και μερικές φώτο. |
|
||||
|
||||
![]()
Σηκώνει να βάλω και εναν όττο, ή κανα πλέκο
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Οχι και τα δυο ειδη θελουν μαλακο νερο. Επισης υπαρχει το ενδεχομενο να τα τσιμπανε τα labs.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αλλαγή σε αφρικάνες | Moutralewn | Malawi | 12 | 09-11-07 15:17 |
Ήρεμα νερά για τους δίσκους | basillis | Δίσκοι | 12 | 14-10-05 08:50 |
Φωτισμός, νερό και φιλτράρισμα σε ενυδρείο με δίσκους | nigeron | Δίσκοι | 19 | 05-09-05 16:47 |
Αλλαγή από χαλίκι σε άμμο για αφρικάνες | pavloukos | Malawi | 10 | 27-08-04 16:07 |
Αλάτι σε Αφρικάνες? | Filippos | Malawi | 4 | 18-08-04 17:14 |