|
|
||||
|
||||
![]()
αν το sorry κολλάει στα ψεύτικα φυτά δεν νομίζω ότι είναι και λόγος για συγνώμη..... ελπίζω δηλαδή... εκτός αν κατάλαβα λάθος και πήγαινε αλλού που και πάλι....
|
|||
|
|||
![]()
parrot το σόρυ είναι για τα πλαστικά φυτά.
Μου αρέσουν τα αληθινά αλλά δεν έχω πολύ χρόνο για περιποιήσεις και έχω και το δολλάριο το οποίο θα μου τα φάει!!!!! Thanks!!!! |
|
||||
|
||||
![]()
κακως κρατησες το δολλαριο η καλυτερη συνθεση θα ηταν να κραταγες ενα κοπαδακι απ τα δυο<νεον καλυτερα> και ενα ζευγος γκουραμι το δοαλλαριο γινεται 35cm
ακομα ο πλεκο γινεται και αυτος 35-40cm πολυ συντομα και πρεπει να τον δωσεις...
|
|||
|
|||
![]()
Δύο επιπλέον επισημάνσεις:α)μόλις τελειώσουν τα sticks,αγόρασε υγρά τεστ καλών εταιρειών-η διαφορά αξιοπιστίας είναι μεγάλη-και β)μην αφήνεις τα ΝΟ3 να υπερβαίνουν τα 50mg/dl.Στα 100 που είσαι τώρα,χρειάζεσαι τουλάχιστον 50% αλλαγή νερού
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα Νο3 καλό είναι να κατέβουν κάτω από το 20.
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά, ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές-παρατηρήσεις σας!!
Οπότε πάω για μια γεναία αλλαγή νερού (50%) για να ρίξω τα ΝΟ3. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Με προσοχή στις παραμέτρους - Θερμοκρασία κλπ!!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συμβατοτητα ψαριων | n01r | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 01-12-07 12:26 |
Συμβατοτητα ψαριων | peace | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 28-10-07 10:18 |
Ερωτηση για επιλογη φυτου(για μονομαχο) | mariah | Bettas | 13 | 31-01-07 13:00 |