|
|
||||
|
||||
![]()
οταν λεω αγρια ψαρια αυτο εννοω οτι τρωνε τα παντα κ δεν ταιριαζουν με τα ηρεμα γιατι θα τα φανε. δεν εννοω τιποτα παραπανω. για ψαρια δυο ετων οντως εχουν γινει θρεφταρια. τα οσκαρ που θεωρουνται αγρια ψαρια και αυτα τοσο πολυ μεγαλωνουν; γιατι εχω 2 οσκαρ. σε ενα ενυδρειο αλλα θελω να βαλω και τιποτα αλλο μεσα.
|
|
||||
|
||||
![]()
μαξιμουμ 2 οσκαρ ζευγαρι(και μονο αυτα) για 400 λιτρα...μαξιμουμ..!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Αν εννοεις οτι τα εχεις στα 120 λιτρα, οχι μονο δεν χωραει τιποτα αλλο, αλλά πρεπει ή να τους παρεις πολυ μεγαλυτερο ενυδρειο (τουλαχιστον 500 λιτρα) ή να τα δωσεις.Τα Οσκαρ ειναι απο τις πιο ημερες μεγαλες κιχλίδες...
Και μεγαλωνουν πολυ. Καπου ταχεις μπερδεψει... |
|
||||
|
||||
![]()
καταρχην δεν υπαρχει θεμα παρεξηγησης. απλα ρωταω και μαθαινω.
(καλο ειναι ΠΡΙΝ παρουμε καποιο ζωο,να μαθουμε γιαυτο, και να διαβασουμε για τις αναγκες του... αν κανουμε το παραπανω,νομιζω οτι στο μελλον δεν θα υπαρχουν διαλογοι σαν τον συγκεκριμενο.) αυτο προσπαθω να κανω. λοιπον , ανακεφαλαιωνοντας καταληγω στο συμπερασμα οτι μου προτεινετε να μην φτιαξω ενυδρειο με "αγρια" ψαρια. καταλαβα καλα; |
|
||||
|
||||
![]()
για να μην μακρυγορουμε καλη μου φιλη,διαβασε εδω με προσοχη,δες προφιλ ψαριων και αποφασισε χωρις βιασυνη,τι σου αρεσει,και τι μπορεις να βαλεις στο ενυδρειο σου...
με την ησυχια σου. http://www.tsamisaquarium.gr/periechomena.htm |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
αν λεω καλα αγρια εννοεις τισ κιχλιδες εεεε?
|
|
|||
|
|||
![]()
Αλλος που ταχει μπερδεψει...
|
|
||||
|
||||
![]()
αυτος ειναι εκτος συναγωνισμου...
![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Galaher | epistimon | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 10 | 04-12-05 19:52 |
Θάνατος GALAHER | epistimon | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 03-12-05 14:04 |