|
|
|||
|
|||
![]()
Γρηγορη φυκια δεν πουλω ουτε μεταξωτες κορδελες και οι κοντρες με τις ομοσπονδιες και τους συλλογους ειναι γνωστες.
|
|
||||
|
||||
![]()
Στην ερώτησή μου όμως δεν απάντησες!
Γρηγόρης Αγγέλης Ιωάννινα ------------------------- Γιατί διόρθωσες το μύνημα σου? Απλά είπες να γράψεις και για συλλόγους και ομοσπονδίες για να αλλάξεις το στύλ της συζήτησης??? Και ποιός είπε οτι μιλάω για συλλόγους και ομοσπονδίες????? Δεν είμαι καμίας ομοσπονδίας ούτε κανενός συλλόγου ο δικηγόρος για να μιλήσω εκ μέρους αυτών. Υπάρχουν αρμόδια άτομα να κάνουν αυτή την δουλειά. Σου έκανα μια πολύ απλή ερώτηση στην οποία μια ειλικρινής απάντηση δεν έχω πάρει ακόμα! Και εσύ μου απαντάς με συλλόγους και ομοσπονδίες? Και όπως βλέπεις πάντα το ονομά μου και μπορείς να διαπιστώσεις αν είμαι σε κάποιο ΔΣ Συλλόγου ή Ομοσπονδίας. Το θέμα είναι να καταλάβει ο νέος χομπύστας τι είναι το χόμπυ και τί ειναι η αγοραπωλησία!!!Κοινώς εμπόριο! Γρηγόρης Αγγέλης Ιωάννινα Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη inca1099 : 11-01-08 στις 21:31 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ισως θα επρεπε να κατεβουν λιγο οι τονοι...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Οι τόνοι αγαπητή Σόνια δεν έχουν ανέβει ακόμα, πιστεψέ με. Μια απλή ερώτηση έκανα αλλά μια απάντηση δεν πήρα.
Γρηγόρης Αγγέλης Ιωάννινα |
|
||||
|
||||
![]()
Ας μη το παρατραβάμε ... ναι ;
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
γνωμη μου ειναι πως σε ζωα (σκυλια,γατια,πουλια)που γινεται εκτροφη με σκοπο την διατηρηση και βελτιωση μιας ρατσας η εκτροφη αυτη ειναι υπευθυνη μονο οταν γινεται εναντι αμοιβης σε ατομα που ξερουν τι τους γινεται και τι περνουν
|
|
||||
|
||||
![]()
Μην μπερδεύουμε το εμπόριο με την εκτροφή προς διατήρηση και βελτίωση μιας ράτσας με υβριδισμούς μεταλλάξεις κα (πάντα μιλάω για καναρίνια). Το πρώτο γίνεται προς αποκόμιση χρημάτων και το δεύτερο γίνεται για αγάπη, διατήρηση και βελτίωση της ράτσας. Όταν όμως όταν η εκτροφή γίνεται μόνο και μόνο για τα χρήματα τότε λυπάμαι αλλά δεν είναι χόμπυ. Εκεί θέλω να καταλλήξω.
Γρηγόρης Αγγέλης Ιωάννινα |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|