|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() Ωραίο το ενυδρειο σου... Κι αλλα φυτάκια όμως ![]() ΥΓ:νομίζω ότι το πορτοκαλί τιγράκι είναι υβριδιο ή απο επιλεκτική αναπραγωγη αν κάνω λάθος οι εμπειρότεροι ας με διορθόσουν ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Και τα "μαυραπρασινα" και τα ξανθικα ειναι απο επιλεκτική αναπραγωγη
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλή αρχή! Αν βάλεις ένα μαύρο χαρτονάκι για φόντο, θα δείς αμέσως ότι θα δείξει περισσότερο το βάθος και θα κοντράρει με τα φυτά. Μπορεί να γίνει ακόμα ομορφότερο με την προσθήκη μερικών φυτών στις 2 πίσω γωνίες. Υπάρχουν πολλά ταχείας ανάπτυξης που δεν θέλουν ιδιαίτερο φωτισμό
![]() Έχει πολύ καλές προοπτικές ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Kαλο ξεκινημα και απο μενα.
Αυτο που θα σου ελεγα ειναι να ανεβαζες τη σταθμη του νερου ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Kαλο αλλα το aquascape θελει ,κατα την γνωμη μου, καποια βελτιωση.
Αφαιρεσε τα φυτα απο το κεντρο και βαλτα στις ακρες.Προσπαθησε να δημιουργησεις ψηλες κορθφες δεξια και αριστερα και ασε στην μεση,που ειναι και το φιλτρο πλατεια.Τωρα μοιαζουν ολα να ειναι στην ιδια ευθεια. Μια αλλη λυση ειναι να γεμισεις το κεντρο με ψηλα φυτα και να αφησεις χαμηλες περιοχες δεξια κ αριστερα..Αυτα κατα την γνωμη παντα! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δεν μου έλεγες να κερδισω κανένα Λοττο? Σημερα το πρωϊ έχασα το γατόψαρο ![]() Χθές το βράδυ παρατήρησα τα πτερύγια λίγο φαγωμένα και τα μάτια σαν να έχουν μία μεμβράνη και σήμερα μας άφησε ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Θεος σχωρεστο...
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Στρώσιμο (για κοινωνικό) | Filippos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 04-01-08 15:17 |
κοινωνικό ... δισκοενυδρείο! | nnd | Δίσκοι | 35 | 24-12-07 17:09 |
BETTA - κοινωνικό | Teo1 | Bettas | 10 | 26-05-07 23:02 |
60άρι κοινωνικό. | Nrgman | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 2 | 13-06-06 17:49 |
Κοινωνικό ενυδρείο ; | Juan | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 08-11-05 12:15 |