|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Πραγματικά όμορφο ψάρι φίλε Θανάση!
|
||||
|
||||
![]()
ναι κι εμενα μου αρεσε μολις το ειδα στην αναζητηση μου για mbuna...
αλλα πως το λενε??? για να μπορεσω να το ψαξω.... ξερει κανεις???
|
|||
|
|||
![]()
Το βρηκες σε καποια ιστοσελιδα?
|
|
||||
|
||||
![]()
ναι.. ψαχνοντας για mbuna.... ανοιξα καποιεσ σελιδεσ και το βρικα...
παο να κοιταξω να το ξαναβρω να σου πω... ------------------------- ακου να σε καθοδηγησω... παμε στο google γραφουμε mbuna και κανουμε παγκοσμια αναζητηση.... θα σου βγαλει 3 φωτο και γραφει αποτελεσματα εικονων για mbuna... πατας εκει και στην πρωτη σελιδα που θα σου βγαλει με φωτο πιγενε κατω κατω και θα το δεις..... σε ευχαριστω που βοηθας....
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanasis76 : 10-01-08 στις 21:01 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
http://www.practicalfishkeeping.co.u...article_id=604
Δυστυχ'ως δεν λεει ποιο ειδος ειναι στη δυγκεκριμενη φωτο. Ας μας πουν οι ειδικοι... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
μπηκα και μεσα και εψαξα και δεν βρηκα κατι... παντος ειναι πολυ ομορφο και αν μαθουμε θα κοιταξω να συμπληρωσω με αυτο το ειδος το ενυδρειο μου... ελπιζω καπιος να ξερει...
|
||||
|
||||
![]()
Το ψαράκι είναι Θυληκό και γνωστό με τα ονόματα Metriaclima lombardoi ή Maylandia lombardoi ή Pseudotropheus lombardoi.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
επιλογη φιλτρου | gogos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 06-04-08 10:04 |
επιλογη ψυγειου | Πανικος Σωτηριου | Έλεγχος θερμοκρασίας | 8 | 18-04-06 19:52 |
επιλογη σκιμερ | kazanasb | Φίλτρανση | 4 | 20-03-06 18:13 |
ΕΠΙΛΟΓΗ ΨΑΡΙΩΝ 2 | GC | Malawi | 9 | 25-05-04 16:14 |
ΕΠΙΛΟΓΗ ΦΙΛΤΡΟΥ | griffin_23 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 02-02-04 02:39 |