|
|
||||
|
||||
![]()
Τελικά εβαλα μαυρο χαρτονι για φοντο!Ειναι οντως παρα πολυ ωραιο!
Πηρα και μια λαμπα 25 Watt aqua blue της sera και μου αρεσει παρα πολυ! Για τις καρυδες το ειχα διαβασει σε ενα ξενο site και μου αρεσε σαν ιδεα! Επισης εριξα πανω στο υπαρχον χαλικι πιο ανοιχτοχρομο χαλικι γιατι ηταν πολυ σκουρο το προηγουμενο και πηρα και μια πετρα λαβας η οποια μου αρεσει παρα πολυ! Πως το βλεπετε?Στην δεξια συστοιχια πετρων μπορει να μην φαινεται καλα στην φωτο αλλα εχει αρκετες τρυπες για να κρυβονται τα ψαρια και απο πανω ειναι σχεδον ανοιχτο! Θελω και σε κατι αλλο την βοηθεια σας! Πηρα μπολι(χαλικι και "μπιχλα" απο το φιλτρο" απο αλλο στρωμενο ενυδρειο ενος φιλου και το εριξα στο ενυδρειο!Επισης απο χθες που το γεμισα με νερο ριχνω λιγη τροφη μεσα στο νερο για να τρεφονται τα βακτηρια!Εκανα καλα? Τωρα χρειαζεται να ριξω αμμωνια στην ιδια ποσοτητα που γραφουν οι οδηγιες εδω : http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=13656 ή λιγοτερο?Ευχαριστω για τις απαντησεις σας!!
|
||||
|
||||
![]()
Με το χαρτόνι που έβαλες όντως το ενυδρείο άλλαξε σημαντικά αλλά αυτές οι πέτρες ειδικά στην αριστερή μεριά με "χαλάνε" λίγο διότι δείχνουν αφύσικα τοποθετημένες...
Γνώμα μου είναι να πάρεις και άλλες τέτοιες πέτρες λάβας και να τις βγάλεις τις υπόλοιπες... Φιλικά Νίκος...
|
|||
|
|||
![]()
[Πως το βλεπετε?Στην δεξια συστοιχια πετρων μπορει να μην φαινεται καλα στην φωτο αλλα εχει αρκετες τρυπες για να κρυβονται τα ψαρια και απο πανω ειναι σχεδον ανοιχτο!
Πάρα πολύ ωραίες οι πέτρες σου φίλε μου!!! Και όσο σκέφτομαι τι χαρά που θα κάνουν τα ψάρια σου που θα τους έχεις ένα τεράστιο υδρόβιο GENGA... ![]() ![]() Οι μικρές άσπρες πέτρες με το τρόπο που τις έχεις στημένες φαίνονται πολύ άσχημες...γνώμη μου είναι να τις βγάλεις να τις πετάξεις και να βάλεις πολύ μεγαλύτερες και πιο σκουρόχρωμες...αν δεν θες να αγοράσεις μπορείς να βρεις σε κανένα νταμάρι ή σε κανένα χωράφι (οχι σε παραλία) Επίσης δες στις παρουσιάσεις εδώ ή στο youtube πως είναι τα ενυδρεία malawi γιατί πιστεύω είσαι λίγο εκτός... besos!! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Η πρώτη πρόταση ήταν σαρκασμός φίλε μου!!! Οι πέτρες σου δεν μου άρεσαν καθόλου!!!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
την γνωμη σας παρακαλω | dinos99 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 12 | 03-11-07 16:31 |
ΘΕΛΩ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ | ΕΛΒΙΡΑ | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 3 | 26-10-07 15:16 |
Την γνωμη σας παρακαλω . | heiko27 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 20 | 28-10-06 21:41 |