|
Γαρίδες του γένους Neocaridina Red cherry, Yellow, Snow ball, Blue pearl, Rili κλπ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
δυστυχως η κοιταξα τη γαριδουλα μου σημερα και δεν ειχε αυγουλακια...
![]() μαλλον δε θα ηταν γονιμοποιημενα.. κριμα..
|
||||
|
||||
![]()
Μπορει απλά να γεννησε...
|
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Το να δεις τα μικρα ειναι αρκετα δύσκολο ειδικα τις πρωτες μερες, μιας και ειναι μικροσκοπικά. Επίσης κρυβονται αν κυκλοφορουν ψαρια.
Δεν λέω οτι σιγουρα γεννησε η γαριδα σου, απλα δεν μπορουμε και να το αποκλεισουμε... |
|
||||
|
||||
![]()
Το πιθανοτερο ειναι να εγιναν μεζες τα γαριδακια...
![]() Οι γαριδες που εχεις ειναι ευκολο να αναπαραχθουν, αλλα εφοσον σε ενδιαφερει να δεις μικρα, τοτε θα πρεπει να τους προσφερεις ενα ενυδρειακι αποκλειστικα γι'αυτες...
|
||||
|
||||
![]()
Σημερα ειδα και εγω οτι η μια γαριδα (μεγαλυτερη) εχει κατι ασπροπρασινα μπαλακια στη κοιλια της(υποθετω αυγα) και την βλεπω πηγαινει πανω κατω και ψαχνει μερος να τα αφησει μαλλον!Τι να κανω για να σωσω κανενα??
Να την βαλω στο μικρο ενυδρειο (νεον,γκαπυ,ξιφοφοροι) ή σε καμμια γεννηστρα?? |
|
||||
|
||||
![]()
Θέλει υφάλμηρο για να γεννήσει και να ζήσουν τα μικρά της!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αναπαραγωγή Cherry Barbs | GiWrGoS198 | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 02-01-12 16:06 |
Γενικά θέματα | syphon | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 39 | 30-08-10 12:14 |
Θέματα Topic | Iann_is | Greek Aquarist's Boards | 2 | 25-03-08 09:43 |
Παλεύοντας με τα κύματα | chemical mac | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 18 | 27-01-08 16:40 |
νέα διακόσμηση και αναπαραγωγή cherry barbs | Lsourtzo | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 14-11-05 10:10 |