|
|
|||
|
|||
![]()
Εχω παρει υγρό λίπασμα που λέει να ρίχνω 10ml για 100λιτρα κάθε 14 μέρες.Κάνει δουλειά ή όχι;
|
|
||||
|
||||
![]()
Τι λίπασμα? Ποιας εταιρειας ?
|
|
|||
|
|||
![]()
aqua plant της Tropical.
|
|
||||
|
||||
![]()
Παρόλο που το συγκεκριμένο δεν το έχω χρησιμοποιησει ποτέ για τα φυτά σου (3 anubias) που ειναι χαμηλών απαιτήσεων πιστεύω οτι θα ειναι μια χαρά. Αν αργότερα βάλεις φυτά με περισσότερες απαιτήσεις τότε δοκίμασε τη σειρά της seachem.....
|
|
|||
|
|||
![]()
Μιας κι εχεις μονο 3 ανουμπιες ριχνε τη μιση δοση, κι αυτη οχι με μιας, αλλά "σπασμενη" σε δυο τρεις φορες. Το παραπανω λιπασμα θα βοηθησει στην αλγη.
|
|
|||
|
|||
![]()
Στο μπουκαλακι λέει ότι είναι ιδανικό στο να μειώνει τον κίνδυνο προσβολής αλγης.είναι πολωνικο.θα το δω στην πράξη κ θα σας ενημερώσω.θα βάζω την μισή ποσότητα όπως μου είπατε.ευχαριστώ πολύ!
|
|
||||
|
||||
![]()
Το συγκεκριμενο σκευασμα ειναι σκετο νεροζουμι,το εχω δοκιμασει.Οταν σου τελειωσει παρε της Seachem(δεν κανω διαφημηση).
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Καθαρισμός εσωτερικού φίλτρου | geokary | Γλυκό νερό - Γενικά | 20 | 31-03-09 12:27 |
Καθαρισμός Φίλτρου | joncal | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 05-03-07 20:08 |
Καθαρισμός εσωτερικού φίλτρου | guppies_2 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 16-02-07 08:42 |
Καθαρισμός φίλτρου... | parrot | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 24-10-06 22:22 |
Καθαρισμός βυθού | CASPER | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 07-12-05 21:53 |