|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
μπορει να ειμαι εγω φραγκοφονιας αλλα για εμενα η διαφορα 1 η 2 ευρω μετραει, ειδικα αν ειναι πολλα 1 η 2 ευρω μαζεμενα φτανεις ευκολα διαφορα στα 10 η 20 ευρω
Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Επειδή τυχαίνει να γνωρίζω μερικούς Κύπριους πολύ καλά, και έχουμε κάνει αυτή την κουβέντα,όλοι μου λέγανε ότι δεν θα επηρεαστεί η οικονομία σας γιατί η λίρα σας είναι πολύ ισχυρό νόμισμα. Τους έλεγα να μην είναι σίγουροι, γιατί και εμείς περιμέναμε καλυτέρευση αλλά ξέρουμε όλοι που καταλήξαμε. Αυτοί εκεί να επιμένουν.... Τώρα λοιπόν έρχονται και κλαίγονται
![]() ![]() ![]() Τι φιγούρες βάλανε πάνω στα λεφτά? Μπορείς να μας ενημερώσεις? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Στα κέρματα λές?Γιατί τα χαρτονομίσματα είναι πανευρωπαϊκώς τα ίδια.
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε Andros
τα γλέντια θα αρχίσουν οταν πάς σε κανενα περίπτερο ή γενικά στα προϊόντα με πολύ χαμηλές τιμές!! Στην ελλάδα πχ οτι έκανε 100 δρχ πηγε 1¤!!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Προς το παρόν, ότι έκανε μισή λίρα Κύπρου, τώρα κάνει 1 ευρώ.
Ακριβότερα 12cent του ευρώ, στα περίπτερα. Κι ακόμα είναι το πρώτο δεκαήμερο. Έπεται συνέχεια. Και οι μισθοί δεν είναι και πολύ διαφορετικοί από την Ελλάδα. Ο βασικός έχει μία διαφορά της τάξεως των 100 ευρώ περίπου. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ποσα λιτρα; | gutsi | Δίσκοι | 15 | 27-10-07 10:05 |