|
|
|||
|
|||
![]()
....+1
|
|
|||
|
|||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εχω παραγγειλει το 2215 της eheim.. τωρα αυτο που με απασχολει ειναι αν θα το βαλω κατευθειαν πανω ή αν χρειαζεται καμια προεργασια..
τι λετε? ps. το fluval παιζει να θελει και σουταρισμα στο καδο σκουπιδιων?
|
||||
|
||||
![]()
αν δουλεψει παραλληλα με το παλιο ετοιμασε το συμφωνα με τις οδηγιες και ξεκινα την λειτουργια του στο ενυδρειο.......θα στρωσει με την βοηθεια του παλιου ....
απο την αλλη μπορεις να το μπολιασεις με υλικο απο το παλιο σου φιλτρο και παλι θα στρωσει πιο ομαλα και γρηγορα.......
|
|||
|
|||
![]()
-1 απο εμενα
|
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]()
γιατι διαφωνω με αυτην την αντιληψη
δεν ξερουμε ακομη τι ψαρια εχεις στο ενυδρειο σου, εαν εχεις φυτα κλπ χωρις αυτα εγω (με τις λιγες γνωσεις μου) δεν μπορω να συμφωνησω η να προτεινω ΤΥΦΛΑ οτι χρειαζεσαι και δευτερο φιλτρο απο την στιγμη ομως που πηρες ηδη δευτερο φιλτρο δεν εχει νοημα αυτη η συζητηση ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
-------------------------
παιζει και αυτο που εγραψε :το fluval παιζει να θελει και σουταρισμα στο καδο σκουπιδιων τι εχει το παλιο???
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mikele : 01-01-08 στις 14:54 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
orck@ κοι ειναι τα ψαρακια μου και αρκετα βρωμικα μπορω να πω.. το εχω γραψει και πιο πανω..
mikele@ ρωτησα μηπως θελει σουτ γιατι απ τα καθαρισμα που του εκανα με νερο βρυσης, ζεστο κιολας, χαθηκαν τα βακτηρια ολα.. δεν εννοω οτι πεταω το φιλτρο αλλα τα σφουγγαρια. τιθεται ομως και το ζητημα που θα βρω αλλα? μπορω σε αυτο να βαλω μεσα μακαρονι και τιποτα αλλο?
|
||||
|
||||
![]()
αχα οχι δε πετας τιποτα ....αν εχεις αρκετο βιολογικο υλικο στο ενυδρειο τα ξαναβαζεις και ξαναμπολιαζονται.......
η βαζεις υαλοβαμβακα για να σου καθαριζει και μηχανικα ....εφοσον εχεις βιολογια απο αλλα υλικα
|
|||
|
|||
![]()
τα κοι θεωρουνται βρωμικα; γιατι;
δεν εχω ξανακουσει τον ορο βρωμικα ψαρια για αυτο ρωταω |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ερωτηση για επιλογη φυτου(για μονομαχο) | mariah | Bettas | 13 | 31-01-07 13:00 |
Ερωτηση περι λειτουργιας φιλτρου! | nkmyrtos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 11-07-06 12:37 |
ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΦΙΛΤΡΟ | Lary80 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 23 | 13-02-05 01:08 |
Σκεψεις για αλλαγη φιλτρου | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 23-01-03 16:47 |