|
|
||||
|
||||
![]()
5 ml στα 200 litra? Που θα το βρώ???
|
|
|||
|
|||
![]()
το πουλανε σε ολα σχεδον τα καταστηματα
το οικονομικοτερο σκευασμα ειναι, σε δικο μου υπολογισμο εχω βγαλει οτι για αλλαγη 40 λιτρων την εβδομαδα θα κρατησει 5 χρονια!!! το μπουκαλι των 250ml ΝΑΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ |
|
|||
|
|||
![]()
Αυτο χρησιμοποιω κι εγω φιλε και κανει καλη δουλεια.
Δεν ειναι μονο απο τα καλυτερα αντιχλωρια ομως ...... καταπολεμα και την Αμμωνια επισης που ειναι πολυ σημαντικο κι αυτο. Λεει στο μπουκαλι "Removes Chlorine, Chloramine, Ammonia. Detoxifies Nitrite & Nitrate. Provides Slime Coat" Πολυ καλο προϊον απο μια πολυ καλη εταιρεια. |
|
||||
|
||||
![]()
καλο...οντως,
αν ακους seachem πιστεψε με σιγουρα ...ΔΕΝ εχει λακο η φαβα ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Υπάρχει επίσης το Tap Water Conditioner της Api... Από 1 εως 3 σταγόνες για 3,78 λίτρα... Σούπερ συμπυκνωμένο!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
googlαρα το "Tap Water Conditioner" και με εβγαλε σ'αυτη τη σελιδα με reviews απο αντιχλωρια. Στον πινακα λεει για το ΑPi Tap Water Conditioner οτι δεν εξουδετερωνει τη χλωραμινη που υπαρχει στο δυκτιο του νερου μας. "Deals with chlorine/ chloramine?" αποτελεσμα Y/N (Yes για χλωριο No για χλωραμινη) Αναφερω και το "Slime coat protector? αποτελεσμα Nο". Για κοιτα το μηπως αληθευει το τεστ.
|
||||
|
||||
![]()
Και εγώ αυτό χρησιμοποιώ.Είναι όντως πολύ οικονομικό.
|
||||
|
||||
![]()
Και στο site της APi δεν γραφει για χλωραμινη
"Tap Water Conditioner™ Super-strength water conditioner. Instantly removes chlorine and detoxifies heavy metals in tap water. Requires only one drop per U.S. gallon. Use when setting up a new aquarium or adding water. Safe for all aquatic life."
|
||||
|
||||
![]()
Προσοχη με τη χλωραμινη
![]() UP
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αντιχλωριο | flipper | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 27-08-07 20:29 |
ΑΝΤΙΧΛΩΡΙΟ για μονομαχους??? | mariah | Bettas | 19 | 14-05-07 17:18 |
αντιχλωριο | stefapat | Αρχάριοι γλυκού νερού | 22 | 21-12-06 02:17 |
Παραπανω αντιχλωριο | Z4 M | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 09-12-06 22:17 |