|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
η διαμετρος του λαστιχου ειναι 1 ιντσα (δυο ποντους) ηδη μεγαλυτερη απο τα τα συνηθισμενα λαστιχα... Δεν νομιζω οτι θα βρω μεγαλυτερη... (Μετα ειναι ο σωληνας της πυροσβεστικης....)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δύο λύσες έχεις:
1)Πας κα πέρνεις μία άλλη αντλία 1000 λ/ω (eheim compact 1002 είναι πολύ καλη και με ρυθμιζόμενη ροή) και αφήνεις αυτήν που έχεις καβάντζα... Δεν ξέρεις ποτέ που μπορεί να την χρησιμοποιήσεις... 2) Πέρνεις ένα βανάκι απο μαγαζί με ποτιστικά με 1 ευρώ και το κοτσάρεις πάνω στο λάστιχο κοντά στην έξοδο.... και αν καει κάποια στιγμή κάηκε.... ![]() ![]() Πάντως εγώ στην θέση σου θα έκανα το (1).... Θα έδινα 25 ευρώ (από aquaristic) και θα έκανα σαν κύριος την δουλεια μου... Και με 23 W.... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
το πολυ πολυ βαλε και την υπαρχουσα αντλια αγγελια μπας και τη θελει για καμια λιμνη η τιποτα τετοιο κανεις να μην πανε χαμενα τα χρηματα...
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αλλαγες νερου | dinos99 | Ζωοτόκα | 7 | 31-10-07 15:51 |
Ph και αλλαγες νερου | Tricky | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 10-12-05 20:50 |
Ευκολοβολευτες αλλαγες νερου | Vasilis | Λοιπός εξοπλισμός | 7 | 04-02-05 10:07 |
ΑΛΛΑΓΕΣ ΝΕΡΟΥ ΣΟΣ | giannak | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 14 | 28-07-04 20:01 |
ΑΛΛΑΓΕΣ ΝΕΡΟΥ | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 21-05-03 15:35 |