|
|
|||
|
|||
![]()
μακαρυ να ηξερα και τι ψαρια θέλω.
ειμαι ασχετος καραασχετος παιδιά και ευχαριστω για τισ απαντήσεις σας. της σερα για 96 λίτρα που ειναι το ενυδρειο μου είπαν 30€. πολλα είναι? |
|
|||
|
|||
![]()
Προτείνω γκάπυ για αρχή, που είναι εύκολα και θα δεις και καμιά γέννα.
![]() Κάνε μια βόλτα στο πετ σοπ, δες πια ψάρια σου αρέσουν, σημείωσέ τα και ρίχτα εδώ να δούμε. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
το υπόστρωμα δηλαδή ειναι ψιλή άμμος ή ειναι κατι άλλο?
α και κάτι άλλο. πήρα αμμο και ψιλό χαλικάκι απο μαγαζί. πρέπει να το βράσω? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Σε γενικές γραμμές σε αστρωτο ενυδρείο δεν χρειάζεται να βράσεις πρώτα την άμμο, μόνο που θέλει πολύ καλό ξέπλημα για να φύγει η σκόνη. Ακόμη και άν σου φένεται καθαρή δεν είναι έχει πολύ σκόνη!!!! |
|
|||
|
|||
![]()
πόσα κιλά χρειάζονται για το ενυδρείο μου υπόστρωμα?
και αν ξέρεις πόσο κοστίζει? Ηθελα να ρωτήσω και κατι άλλο. το μπλέ σφουγγαράκι και τον υαλοβάμβακα δεν τα βάζω στην ίδια θήκη αυτου του πλαστικού κουτιου? σωστά? |
|
||||
|
||||
![]()
Για τα κιλά δεν ξέρωόύτε για την τιμή, ασε που αυτή νομίζω οπτι παίζει απο μαγαζί σε μαγαζί. Για τα κιλά ας απαντήσει κάποιος πιό έμπειρος απο εμένα αφού δώσεις όμως πρώτα τις διαστάσεις του ενυδρείου σου!!!!
Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
εσωτερικά εχει ένα κουτι για τα φίλτρα το οποίο εχει 3 χωρίσματα.
80 χ 30 πρεπει να είναι νομίζω οι διαστάσεις του. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρόβλημα με φυτά κατά το στρώσιμο . | MINA | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 22 | 02-07-08 20:26 |
Στρώσιμο μαζί με φυτά | Βίκυ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 13-02-05 12:54 |
Με η χωρις γλαστρακι...? | Fighter | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 18-12-04 21:43 |
ΣΤΡΩΣΙΜΟ ΧΩΡΙΣ ΨΑΡΙΑ (με αμμωνία) | Tolis | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 14-12-02 02:55 |