|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Το οπτικο αποτελεσμα ειναι ωραιο.
Επι του πρακτικου ομως υπαρχουν μερικες ενστασεις. Για αρχη σου λειπουν περιπου 300 λιτρα νερο για ολα αυτα τα ψαρια. 10 ραμιρεζι απο μονα τους σε 250 λιτρα θα ειναι προβλημα οταν ζευγαρωσουν. Επισης το χοντρο χαλικι που εχεις δεν ειναι οτι καλυτερο τοσο για φυτα οσο και για τους δισκους που χρειαζονται αμμο... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το ραμιρέζι στην φωτό είναι από δική μου γέννα. Εχω 40λ ξεχωριστή γεννήστρα οπου παίρνω τα αυγα και τα μεγαλώνω εγω. Τέλος σας έδειξα μερικές φωτο από τα ψάρια μου που είναι υγιέστατα και που τα έχω αρκετα χρόνια. Αν μπορέσω θα σας ανεβάσω βιντεάκι με γέννα δισκων και γέννα ραμιρέζι. |
|
||||
|
||||
![]()
ναι , αλλα τα λιτρα σου ειναι ακομα πολυ λιγα.....
(δες και εμενα που εχω 2 δισκους σε 120 λιτρα τι μαρτηρια περναω....) διωξε τα ραμιρεζι να εισαι καλυτερα....... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() καλύτερα να διωξω τους δισκους !!! χαχα (που λέει ο λογος) εγω πάντως δεν περνάω κανενα μαρτυριο! Ολα βαίνουν ρολόι! ![]() και κάτι ακομη.. συμφωνω ότι τα λιτρα ειναι λιγα για το πληθος ψαριων που εχω. Σαν αποτέλεσμα εχει να μην μπορέσουν να πάρουν το μεγεθος που θα μπορουσαν σε ενα πολυ μεγαλυτερο ενυδρειο. Κατα τα άλλα όμως οι συνθηκες που ζουν ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ και ετσι δεν εχω προβλημματα. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μας λες σε παρακαλώ τις διαστάσεις του ενυδρείου σου,γιατί σαν περισσότερα μου φαίνονται τα λίτρα.Επίσης εξήγησε και αυτό με τις μούφες αν θές γιατι δε κατέω....
Καλώς ήρθες!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
οι μουφες μπαινουν στον πατο του ενυδρειου(φυσικα αυτο σημαινει τρυπες στον πατο του τζαμιου) και επικοινωνουν με τις εισοδους και τις εξοδους των φιλτρων. Αντι να εχεις τους αντιαισθητικους σωληνες μεσα στο ενυδρειο σου που χρειαζονται και καθαρισμα.... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καλα το βιολογικο οταν λες χημικο φιλτραρισμα ?τι εχεις μεσα στο φιλτρο?
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ancistrus σε δισκοενυδρείο | geokary | Δίσκοι | 4 | 01-05-07 13:59 |
Τρόπος μείωσης PH σε δισκοενυδρείο. | chrisx | Δίσκοι | 11 | 03-01-07 16:53 |
Το δισκοενυδρείο μου | cutter | Δίσκοι | 45 | 24-08-06 11:10 |
Δισκοενυδρείο | CENTAUR | Δίσκοι | 48 | 15-12-05 19:10 |
Φίλτρανση σε δισκοενυδρείο | Theokyr | Δίσκοι | 16 | 25-08-05 14:30 |