|
|
|||
|
|||
![]()
Σιγουρα μπορεις να πετυχεις ενα πιο φυσικο-βιοτοπικο-αποτελεσμα.''Κλεψε'' και καμια ιδεα απο το διαδικτυο...Δεν υπαρχει ρητρα!!!Την αμμο βαλτην σε ενα μεγαλο δοχειο-κουβα,χωσε το λαστιχο της βρυσης,ανοιξε το νερο και ανακατευε με το χερι ωσπου να καθαρισει.Αντε...κι αργεις!!ΦΩΤΟ!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
andreas K
Thanks φιλε. Πολυ καλη ιδεα. Ακριβως ετσι θα κανω. Πρεπει να περιμενω λιγο ακομα ομως για να το στησω στην εταιρεια λογω καποιων εκκρεμοτητων που υπαρχουν. Giannis-malawi Οκ αλλα σου ειπα οτι καναμε το τεστ με HCL και δεν αφρισε καθολου! ¶ρα δεν ειναι ασβεστολιθικα τα βοτσαλα. george Νασαι καλα ..... σ' ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια! |
|
||||
|
||||
![]()
τα βοτσαλα iris ειναι 100% ασβεστολιθικα ειμαι σιγουρος γιαυτο στο πα τα χε φιλος σε ενυδρειο malawi..
παρε μεγαλες ριζες και αμμο αντε και κανα φυτο αμα αντεξει,δες βιοτοπικα ενυδρεια με δισκους κατι τετοιο να κανεις ειναι κριμα να κανεις λαθος στησιμο τοσα λεφτα για ενυδρειο εδωσες...
|
|||
|
|||
![]()
steady
Δεν εχω προβλημα γιατι μπορω να παω τα βοτσαλα για αλλαγη και να παρω αλλα. Το θεμα ειναι γιατι το τεστ με HCL δεν εδειξε τιποτα ...... ριξαμε μπολικο απο αυτο στον Ερμη οπου καναμε το τεστ. Γιαυτο δεν μπορω να καταλαβω γιατι λετε οτι ειναι ασβεστολιθικα. Δεν θα επρεπε να ειχε αφρισει? Μεγαλες ριζες εχω παρει ήδη και 3-4 ευκολα φυτα θα παρω οταν ερθει η ωρα. Το μοναδικο θεμα που υφισταται και πρεπει να λυθει ειναι με τα βοτσαλα. |
|
||||
|
||||
![]()
Aν δεν σου αρέσει η κριτική μη ζητάς τη γνώμη και τις συμβουλές μας φίλε μου.
Το στήσιμο θυμίζει πιο πολύ χωριό των Ζουλού με τις καλύβες και τα δεντράκια παρά τον φυσικό βιότοπο των ψαριών. Αλλά...περί ορέξεως...... |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
2) Οχι μονο δεν απαντησες στα θεματα που εθεσα προς ενημερωση αλλα και η κριτικη σου ηταν οπως παντα επιθετικη και χωρις ιχνος τακτ, πραγμα που εσενα εκθετει και μονο. 3) Οσο για τα Ζουλου σου τα επιστρεφω ...... Συμπερασματικα λοιπον θα σου πω κι εγω με την σειρα μου τα εξης: αν δεν θελεις να ενημερωσεις και θελεις να την πεις σε καποιον ........ διαλεξε κανεναν αλλο που να σε παιρνει, γιατι εδω ειναι η τριτη φορα που βγηκες οφσαϊντ και ειναι η πρωτη φορα εκ μερους μου που αναγκαζομαι να σου μιλησω τη γλωσσα που καταλαβαινεις (αλλα δεν θα ξαναριξω το επιπεδο μου να εισαι σιγουρος)!!! Bye |
|
|||
|
|||
![]()
Απ οτι θυμαμαι τα συγκεκριμενα βοτσαλα δεν ειναι ασβεστολιθικα - μπορει και να κανω λαθος αλλά δεν νομιζω.
Εγω συμφωνω με τον george κυριολεκτικα και στον πρωτο και στον δευτερο σχολιασμο του. Οντως θυμιζει χωριο των ζουλου (και δεν καταλαβαινω πως "επιστρεφει" κανεις μια τετοια εκφραση) και δεν βρισκω κατι το επιθετικο στο να πει καποιος την γνωμη του σε αυτα που βλεπει (και στον τροπο που αυτη εκφραστηκε). Παιρνοντας υπ οψιν οτι απο οτι ειδαμε σε αλλα σου μηνυματα τοχεις ψαξει λιγο το θεμα (ειδη - ποικιλιες οσκαρ κλπ) θα νομιζε κανεις οτι εχεις ψαξει και το βιοτοπικο του πραγματος. Σπηλιες δεν χρειαζονται (εκτος αν βαλεις κι αλλους κατοικους) κι αν χρειαζονται θα πρεπει ναναι φτιαγμενες με πολυ φυσικοτερο τροπο, κι οχι με τοση συμμετρια. Γενικως αυτου του ειδους οι απο ανθρωπινο χερι φτιαγμενες συμμετριες ειναι οτι πιο αφυσικο σε ενα ενυδρειο (που θελουμε να ειναι ενα κομματι της φυσης). |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
καταληλες πετρες και βοτσαλα | Θεοδωρος | Γλυκό νερό - Γενικά | 22 | 10-01-07 21:49 |
Angelfishes & Butterflyfishes των Allen & Steene | manosdr | Βιβλιογραφία θαλασσινού νερού | 0 | 26-06-05 22:02 |
βραχοι και βοτσαλα | σκαρακης | Θαλάσσια Βιολογία | 3 | 25-02-04 01:07 |