|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν έχει νόημα να του κόψεις τα φτερά!
Μου θυμίζει λίγο το θέμα με τις δαγκάνες στους αστακούς....
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δεν ξέρω συγκεκριμένα πράγματα για τα cockatiel αλλά για τους περιστεράδες είναι συνηθισμενη διαδικασία. |
|
||||
|
||||
![]()
Τα φτερά μεγαλώνουν και πάλι όπως και οι δαγκάνες του αστακού! Εκεί το πήγα και φυσικά και όταν κόβεις τα φτερά (και για τους περιστεράδες ισχύει) το πτηνό πονάει.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πρωτον για να μην πονάει το πουλί και δευτερον για να μην μεγαλώσει το φτερό. Τα φτερά πέφτουν από μόνα τους και βγαίνουν καινουργια την επόμενη περίοδο πτερορροιας η οπόια είναι φυσική διαδικασία. |
|
|||
|
|||
![]()
paidia egw agorasa prin apo 3 meres 2 cockatiel kai mou leei autos sto pet shop oti dn trwne maroulia kai pws dn tous kanei kalo......
|
|
||||
|
||||
![]()
σε παρακαλω να γραφεις ελληνικα κια καλως ηρθες!!!
![]() μερικες φορες πρεπει να μαθεις το πουλι να δεχεται φρεσκα χορταρικα αν δε του εχουν προσφερθει ποτε..
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστώ και συγγνώμη απλά δεν με πολύ βολεύει να γράφω ελληνικά......δηλαδή δεν θα πάθουν τίποτα τα cockatiel μου αν τους ταΐσω λίγο μαρουλάκι έτσι???
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν επιτρέπεται,πόσο στοίχησε ο ένας παπαγάλος και το κλουβί(και τι διαστάσεις)?
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
αλλα μου εκανε εκπτωση και τα πειρα ολα μαζι 150 ευρω μαζι με 3 δωρακια!!!! ![]() ------------------------- αααα και οι διαστασεις του κλουβιου ειναι 60 εκατοστα υψος και 40 εκατοστα μηκος περιπου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Chrisman : 18-02-10 στις 18:25 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παπαγάλος Cockatiel | KOKORAS | Άλλα ζώα | 6 | 08-07-06 09:51 |