|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Θα ερθεις και φετος Θαναση?
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
ακουγετε ωραια ιδεα.θαθελα να ερθω αλλα θα ξεκινησω απο κομοτηνη στις 9 αφου κλεισω το μαγαζι.θελω δυομιση ωρες με τρεις.δε ξερω αν τα καταφερω να προλαβω.θα προσπαθησω.θα χαρω πολυ να σας γνωρισω κ να τα πουμε κ απο κοντα.
ειδωμεν. |
|
||||
|
||||
![]()
Κατά 99,99% θα είμαι παρών, το ακούσατε μικροί (καταλαβαίνουν αυτοί ποιούς λέω) ετοιμοι για γούστα.
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Στρατηγέ ποιούς λές???
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Θα ανέβω , αλλά μετά τις 22 του μηνός.Οπότε καλά να περάσετε και να πίνετε και καμιά τεκίλα και για μένα..
|
||||
|
||||
![]()
πώς τα περάσατε ρε παιδιά.? εγώ ήθελα να έρθω αλλα χιόνιζε και δεν ξεκίνησα καθόλου.
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ωραια ηταν αν και περιμεναμε πιο πολυ κοσμο... ακους ΚοΠρυτανη...?
|
||||
|
||||
![]()
Συγχαρητήρια στα παιδιά που διοργάνωσαν το πάρτυ και του χρόνου, με μεγαλύτερη συμμετοχή.
|
|
||||
|
||||
![]()
και για να ζηλεψουν οσοι δεν ηλθαν...πιναμε το ποτο μας και βλεπαμε εξω το χιονι
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ζηλευω....... ντυθηκα, στολιστηκα να ερθω και τελικα ανεβηκα στον Χορτιατη γιατι ειχε αποκλειστει ο πατερας μου...... Γαμπρος παιδαρας φτυαριζα χιονι και εριχνα αλατι......... Μου κρατησατε κανενα μπουριτος;;;;;;
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συνάντηση Κυριακής ΚΒΕ | Παπαδόπουλος Κώστας | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 2 | 30-10-07 14:51 |
Χριστουγεννιατικο Παρτυ ΠΣΦΕ στη Θεσσαλονικη! | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 7 | 02-01-07 23:03 |