|
|
||||
|
||||
![]()
Για ποιο φάρμακο μιλάτε ?
|
||||
|
||||
![]()
δεν θυμαμαι ονομα αλλα σκωτονει μονο τα ασπονδυλα
|
|
||||
|
||||
![]()
Πρίν χρόνια που αντιμετώπισα παρόμοιο πρόβλημα το έλυσα με αυτό http://www.waterlife.co.uk/waterlife/molluzin.htm
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Και το έλυσες με το molluzin ? Γιατί στους περισσότερους που το δοκιμάσαν δεν δούλεψε, εν πάσει περιπτώση τα σαλιγκάρια είναι αναγκαίο κακό κατά κάποιον τρόπο και δεν απαλάσεσε ποτέ από αυτά!
Υπάρχουν και θα υπάρχουν, απλά πρέπει να τα περιορίζουμε.
|
||||
|
||||
![]()
ειναι το limnasid της zmf
------------------------- το γκαστροπετ το γνωριζει κανεις το εχεται δοκιμασει? μου το προτεινουν απο το pet η χαλκο για θαλασσιο ενυδρειο.υπ. στο μικρο το ενυδρειο εχω γεννα απο πλατυ θα πιραξει τα μικρα μηπως Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη paco : 12-12-07 στις 17:53 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ θα σου πρότεινα να αφαιρέσεις όσα βλέπεις με το χέρι και να μην ανησυχείς!
|
||||
|
||||
![]()
Θυμάμαι πώς είχαν γίνει αρκετά ενοχλητικά ! Μου είχε κάνει πολύ καλή δουλειά!
|
|
||||
|
||||
![]()
πριν ενα μηνα αλλαξα το μικρο ενυδρειο με ενα λιγο μεγαλυτερο και ειχα περασει το χαλικακι απο τα χερια μου ολο και τα ειχα βγαλει. ενα μηνα κρατησε μονο και ξαναγεμησε
|
|
||||
|
||||
![]()
Στην κρήτη κάνουν κρα!!! για σαλιγκάρια και σεις θέλετε να φύγουν?
¶στα να γίνουν πολλα και μετα σούπα!! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
IMO η χρήση φαρμάκων για την καταπολέμηση των σαλιγκαριών δεν είναι και ότι καλύτερο... Ακόμα κι αν πιστέψουμε πως δεν πειράζουν κανένα άλλο ζωντανό οργανισμό του ενυδρείου, οι μαζικοί θάνατοί τους θα επιβαρύνουν πολύ το νερό. Υπάρχουν ειδικές παγίδες (πχ. της Sera) για να κάνουμε μαζικές "συλλήψεις", υπάρχει και η συλλογή με το χέρι... Για το τελευταίο, και αφού έχουμε να κάνουμε με Melanoides Tuberculata, θα πρέπει, ύστερα από μερικές ώρες που έχουν σβήσει τα φώτα να τα ξαναανάψουμε γιατί μόνο έτσι θα τα δούμε όλα στην γύρα
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΑΣΠΟΝΔΥΛΑ | asocrates | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 8 | 13-07-04 02:52 |