|
|
|||
|
|||
![]()
ηλεκτρονικος απο carefour (νομιζω οτι ηταν η μαρκα του σουπερ μαρκετ) κοστισε 6-7 ευρω και δεν ακους κανενα θορυβο περα απο ενα πολυ μικρο τακ οταν ανοιγει και αλλο ενα οταν κλεινει
|
|
|||
|
|||
![]()
σε ευχαριστώ orck
|
||||
|
||||
![]()
Oι ηλεκτρονικοί του Praktiker δεν κάνουν κανένα θόρυβο, οι μηχανικοί όμως, κοπανάνε σαν σφυριά (έχω και από τους 2)
|
|
||||
|
||||
![]()
εγω απο την αλλη ΔΕΝ εμπιστευομαι καθολου τους ηλεκτρονικους...
|
|
||||
|
||||
![]()
Και εγώ θείο, μπορεί να χτυπάει ο μηχανικός αλλά δουλεύει τέζα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μουτς,ματς,μουτς...χαλβα μου.....
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Βέβαια κάνει γύρω στα 13-15¤ αλλά πληρώνεις και το όνομα. |
|
||||
|
||||
![]()
Το ALEX PAK έχει προσφορά μηχανικό χρονοδιακόπτη μονό με 2,35 ευρώ.Πλήρως αθόρυβος απόλυτος στους χρόνους.Τσεκαρισμένο δεν χάνει ούτε λεπτό από μέρα σε μέρα.¶φού το τσέκαρα πήγα και πήρα άλλους 3 για ρεζέρβες...
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ έχω έναν μηχανικό απο ένα καταστημα ηλεκτρονικών με 5 ευρώ. Οταν λετε πως κάνει θόρυβο τι εννοείτε? Μιλάτε για την στιγμή του ανάματος και του σβησήματος? Εγώ μόνο τότε ακούω κάτι...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Θόρυβο εννοούμε το γρανάζι του ρολογιού του διακόπτη.Αφού εσύ ακούς μόνο το άνοιξε-κλείσε τότε είσαι μια χαρά...
|
||||
|
||||
![]()
Ούτε ένας που είχα παλιότερα έκανε θόρυβο...
|
|
||||
|
||||
![]()
Όχι, εγώ θόρυβο εννοώ μόνο το άνοιγμα-κλείσιμο, τοτε μόνο κάνει ένα γερό κλάκ !
Κατά την λειτουργεία του δεν κάνει κανένα θόρυβο. |
|
||||
|
||||
![]()
εγω εχω εναν που πηρα απο τα καρφουρ πριν κατι χρονια και απο τοτε εχω ξεχασει πως υπαρχει και δεν εχει χασει ουτε λεπτο.εχω και εναν μηχανικο που κερδιζει ενα τεταρτο καθε εβδομαδα και μου εχει σπασει τα νευρα γιατι θελει ρυθμισμα καθε τρεις και λιγο
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Site με info για ψάρια και φυτά και δυνατότητα προσωπικού προφίλ... | nathanas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 24-06-07 19:17 |
Ειδη μακροαλγης και και που θα τα βρω??? | stergios | Φύκη -€“ ¶λγες | 4 | 26-06-06 02:43 |