|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Καλα για πολλα θα μπορουσαμε να γραφουμε τοτε, που θα επρεπε να μη τα δοκιμασουμε..... ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εχω βρεθει και γω στη θεση σου..... και θα ξαναβρεθω. Μη τα βαζεις μαζι μου ομως. ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πάντος έχω έναν 50αρι της juwel εδώ και μερικά χρόνια πλήρως βυθισμένο χωρίς κανένα απολύτος πρόβλημα.
Δεν είναι κανόνας λοιπόν ούτε και αυτό.
|
||||
|
||||
![]()
και ο δικός μου ο θερμοστάτης από το ριο180 τα έφτυσε προ ολίγων ημερών... (καθώς και ενός φίλου, πριν 1 εβδομάδα σε record 160)
ανάβει μόνο αν φάει σφαλιάρα... μπήκε jagger και ησύχασα δεν θα ασχοληθώ καν με την εγγύηση του. Δε ρισκάρω τα ψάρια μου για να γλυτώσω 20 ευρά Στο 2ο ριο180 που περιμένω, θα αλλαχτεί κατευθείαν και θα μπει και μια σωστή κόντρα κάτω από την πλαστική. (το μόνο που με ανησυχεί είναι οι διαφορετικές διαστολές πλαστικό/τζάμι...) Και έχω προβληματιστεί γενικότερα... για να βάλεις λάμπες σε αυτό το ενυδρείο θες 65 ευρώ, και 20 ο θερμοστάτης 85... πάει η δωροεπιταγή. ![]() ![]() ![]() επειδή δεν είχα ποτέ, σε τι τιμές είναι οι τιτανίου? που να κοιτάξω? |
|
|||
|
|||
![]()
Oποιος εχει θερμαντηρα juwel ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ παρακαλειται να το δηλωσει αμεσως...(ας παιξει κι ενα... ΛΟΤΤΟ!!)
Υ.Γ. Παει κι ο δικος μου...Να ζησω να τον θυμαμαι!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Πιστεύω ότι μια σοβαρή εταιρία, σε τέτοια περίπτωση θα έπρεπε να ανακαλέσει όλους τους θερμοστάτες και να τους αντικαταστήσει με κάποια τσεκαρισμένη παρτίδα ή κάτι άλλο τέλος πάντων...
(είμαι λίγο στον κόσμο μου φαίνεται ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Για τσεκαρισε τον ξανα,μολις γυρισεις!!!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗΣ | ΕΛΒΙΡΑ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 15 | 09-11-07 09:50 |
θερμοστατης | tak660x | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 03-09-07 18:21 |
ψηφιακος θερμοστατης | stefapat | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 05-08-07 09:10 |
Θερμοστατης | SpyrosK | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 04-10-05 17:06 |